Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bugün asla giymem dediğim bir sürü kıyafet aldım.

Kot etek aldım l*n! Üniversitenin canı çıksın.

Neymiş efendim, üniversiteye tişört ve gri penye bir altla gidilmezmiş. Niye? Orası üniversiteymiş.

Koyayım üniversiteye! Ben böyle geldim, böyle giderim arkadaş. İstanbul'a bi' gideyim, bulabildiğim tüm siyah tişörtleri ve penye altları giyip saçımı da yapmadan (yataktan kalkarak) gideceğim derslere. Her gün süslenilmez ki ya. Erkekler giyince spor, kızlar giyince pasaklı olmak. Her gün süslenip düğüne gider gibi gitmek zorunda mıyım? Diğer kızlardan bana ne! Koymuşum diğer kızlara.

Of! Çok doldum. Elbise aldım ya?! Elbise ne ya? Elbise giyilir mi ya? Allah'tan siyah, yoksa onu da giyemem.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Bugün asla giymem dediğim bir sürü kıyafet aldım.

Kot etek aldım l*n! Üniversitenin canı çıksın.

Neymiş efendim, üniversiteye tişört ve gri penye bir altla gidilmezmiş. Niye? Orası üniversiteymiş.

Koyayım üniversiteye! Ben böyle geldim, böyle giderim arkadaş. İstanbul'a bi' gideyim, bulabildiğim tüm siyah tişörtleri ve penye altları giyip saçımı da yapmadan (yataktan kalkarak) gideceğim derslere. Her gün süslenilmez ki ya. Erkekler giyince spor, kızlar giyince pasaklı olmak. Her gün süslenip düğüne gider gibi gitmek zorunda mıyım? Diğer kızlardan bana ne! Koymuşum diğer kızlara.

Of! Çok doldum. Elbise aldım ya?! Elbise ne ya? Elbise giyilir mi ya? Allah'tan siyah, yoksa onu da giyemem.
Mirva İstiklal Caddesi üzerinde Halep,Atlas ve Beyoğlu Pasajlarında özellikle Halep te çok güzel Rock Metal mağazaları var tavsiye ederim :D

Reaksiyon puanı
189
290 SDN davetiyem var ama kimseyi davet etmedim :) Saçma kurallar çerçevesinde hiç de niyetim yok :)

-----

Benim sadık yarim twitterdır :)

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
her sey ustumuze ustumuze geliyor.demekki ters yone gidiyoruz.:(

Reaksiyon puanı
189
Bazen hayatın sokaklarında serseri mayın gibi yürüyüp hayatın sizi sürüklediği yerde öyle bir köşeden dönersiniz ki tüm hayatınız şekil alır...

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Bırak kalbimi mademki terkedip gideceksen
Bulamazsın hiçbir zaman huzuru kalbim sendeyken

benim şiir uydurma defterinden :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
gastrit beni deli ettin bugün deli çok berbatım sanırım bir kaç gün oruç tutamayacağım :(

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
40482_459938867145_275672187145_6597931_2715320_n.jpg

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Evet. 400. mesajımı yazarken ben üzülerek bir müddet sizlerden ayrı kalacağımı belirtmek istiyorum. Belki kısa belki uzun bir süre ama her durumda sizleri çok özleyeceğim.

Şimdilik Hoşçakal SDN.:flowers:

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bende sorun yok :D

Neyse Diyeceğim şudur ki Rabbim kimseyi açlıkla sınamasın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...