Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
ilk yardımla motor acayip kolay da ben niye trafikten kaldım onu anlayamamıştım üstelik bizim sürücü kursumuz vardı biliyormusun elaleme maskara olmuştum :D

Reaksiyon puanı
189
ben de kursa gittim ama uyumamak için kendimi zor tutuyodum derslerde :D bu kadar sıkıcı anlatılmaz yahu :D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
adamlar bi giriyolar pisdon misdon :D kopuyordum ben bizim motor hocası çok makara yapıyordu derslerde iyiydi yani bide ben herdaim adamla muhatap oluyordum kurs sahibi olunca canım sıkılınca adamın derslere girerdim :D

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
3.5 G :D yahu bu foruma ne oluyor hatalar kesilmedi bir türlü soğutuyor insanı.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Ayrıca bu konu artık Söyle Rahatla olmasın SDNTWEET olsun :D Artık alıntı ile sohbet devri başladı :D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
"me myself and i" mı ne dion nan sen ???

edit:pardon ya lan yazmıştım nan yaptım mana çok değişiyo :D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
çok şiddetli baş ağrısı gidip yatıyom ben ya ne işin var bu saate kadar bilgisayar başında. sanki flash kurtaracak beni:cursing:

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Bilmem :) Evi arıyorum hergün. Çoktan bitirip çuvallamışlar bile. Bahçelerde temizlik başlamış. Bende bayramda gidip biraz kışlık odun yapmayı düşünüyorum onlar için. Yakında konserve kurmaya başlarlar. İncir, üzüm, elma olmuştur. Keza ıhlamur var. Reçeller kaynar, pekmezler yapılır :) of of of of of of.... Ne güzeldir köyüm şimdi :)

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Bilmem :) Evi arıyorum hergün. Çoktan bitirip çuvallamışlar bile. Bahçelerde temizlik başlamış. Bende bayramda gidip biraz kışlık odun yapmayı düşünüyorum onlar için. Yakında konserve kurmaya başlarlar. İncir, üzüm, elma olmuştur. Keza ıhlamur var. Reçeller kaynar, pekmezler yapılır :) of of of of of of.... Ne güzeldir köyüm şimdi :)

köyün neresi:)

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
İddia ediyorum kimse masaüstünde 'con' diye klasör açamaz
açılmıo cidden :D ; Microsoft’u yaratan kişi Bill Gates‘e küçüklüğünde arkadaşla...rı hep con diye seslenirlermiş ve Bill Gates’de bu isimden nefret etmiş onun için Windosu işletim sistemini tasarlarken con isminde bi dosya açılmasını yasaklamış xDDevamını Gör
İddia ediyorum kimse masaüstünde 'con' diye klasör açamaz

Facebook sen nelere kâdirsin :D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Yalniz con diye degil donanim isimlerinin hicbirini veremezsin ve yalnizca masa ustude degil hic bir yerde acamazsin biri guzel hikaye uydurmus :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Ehliyet sınavı da nedir beee :D 35 dakikada bitti 10 dakika çıkmak için direndim çıkarmadılar :D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
hay senin gibi interneti sabahtan beri net yok 5 dakka geldi sonra uçtu gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...