Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Tercih yapmaya gidiyorum. İstanbul Üniversitesi Elektrik/Elektronik Mühendisliği mi yoksa İTÜ Fizik Mühendisliği mi...

Yolda belli olacak. :D

Bana sorarsan İstanbul Üniversitesi - Elektrik/Elektronik Mühendisliğini seç. Türkiye açısından bakınca Fizik Mühendisliği için iş olanakları oldukça düşük. Ama ben ileride yurtdışına hedefliyorum dersen durum daha farklı olur sanırım. Neyse iki bölüm de oldukça güzel. Şimdiden hayırlı olsun diyeyim ben. :)

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
ey sevdiğim bir gün bana yar demedin yar demedin

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
hehe :D

Benim Barney Stinson moduna girip bir daha çıkmamam lazım :D En azından eğlenceli bir hayatım olur :D

gerçek hayatındaki barney mi yoksa filmdeki barney mi? :mrgreen:

Neyse ulan Starcraft 2 de bitti yapacak bir şey kalmadı :mellow: ama oyunun sonunda Kerrigan ı ne modellemişler be :blushing:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
elektrk-elektronik yaz.
meslektaş oluruz :D

Senin öldüğünü gördüm rüyamda. Meslektaş olursak ben de ölebilirim. :D

Bana sorarsan İstanbul Üniversitesi - Elektrik/Elektronik Mühendisliğini seç. Türkiye açısından bakınca Fizik Mühendisliği için iş olanakları oldukça düşük. Ama ben ileride yurtdışına hedefliyorum dersen durum daha farklı olur sanırım. Neyse iki bölüm de oldukça güzel. Şimdiden hayırlı olsun diyeyim ben. :)

Kafamı karıştırdılar dershanede. Elektronik ve Haberleşme Mühendisliğini yazdıracaklar. Yazmıştım zaten de 3. sıradaydı. 1'e alabilirim. :D Of çok karışığım. En iyisi İstanbul Üniversitesi Elektrik/Elektronik Mühendisliğini yazıp gitmek galiba.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Bir Evanescence bak birde Moonspell'e, Evanescence çok sakin ama Moonspell ortalığı yıkıyor :D Ha birde bunlar aynı türden :P

Reaksiyon puanı
189
Volvo'yu çinliler almış yahu. Artık volvo da kullanılmaz iyi mi :D (sanki volvo arabamız vardı :D)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
İlk Metal dinlediğimde 2 yaşındaydım. Kaset çaları yanlışlıkla açmıştım. İçinde Pentagram'ın bir şarkısı vardı,sözleri söyleyene kadar ekrana baktım. Sözler brutal olduğu için resmen böğürüyordu korka korka odadan çıkmıştım :D

mustafa sahın

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Mustafa sahın - 3 mesaj
--------------------------------------
Gündem bölümüne niye mesaj yazamadığımız belli oldu.

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
sen yaprak döken gençliğimin satır aralarında,ismi tırnak arasına alınan ve altı kırmızı ile çizilen suskunluğumun adısın sevdiğim

elmalisoda

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23
hehe :D

Benim Barney Stinson moduna girip bir daha çıkmamam lazım :D En azından eğlenceli bir hayatım olur :D

aman o kadar eğlence bünyeye zarar verebilir :D:D kılavuzu barney olanın :P

İlk Metal dinlediğimde 2 yaşındaydım. Kaset çaları yanlışlıkla açmıştım. İçinde Pentagram'ın bir şarkısı vardı,sözleri söyleyene kadar ekrana baktım. Sözler brutal olduğu için resmen böğürüyordu korka korka odadan çıkmıştım :D

zuhhahahah çok iyi bu : )))
2 yaşında geçirdiğin bi olayı nasıl hatırlıyorsun ya maşallah :D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
baban metalcimi :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
------------------------
Teşekkürler...:clap:

---------- saat 22:51 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:48 eklenmişti ----------

En sonunda Gündeme mesaj yazmaya hak kazandım, abi...
Size basit gelebilir, ne çektim ben abi, mesaj sayımı yüze tamamlamak için.

Gündemi ben belirlerim diyorsun yani :P:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...