craftingMaterial
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 189
<script language="bebekçe">Of ya muynum akmaya başyadı
Hasta oycam gayiba
</script>

<script language="Emoca">Of yha burmun akmaya bashladı<script language="bebekçe">Of ya muynum akmaya başyadıHasta oycam gayiba
</script>
<script language="Emoca">Of yha burmun akmaya bashladıHastha olacaghım galiba
</script>
Allah korusun, küçük yaşda travma geçirenlerin ortaklığı işteemo mu? emo ne arar la forumda :hammer: :mrgreen:
Allah korusun, küçük yaşda travma çevirenlerin ortaklığı işte![]()
Emotional Rock Nedir? diye sorsan şöyle bir cevap verecekler ''O nhe yha?'' Yani asıl kökenlerini bilmiyorlar.gençlerin özentileri işte. neyine özenirlerse şu emoların. gerçi sorun biraz da aileden kaynaklanıyo. bu kadar başı boş bırakırsan veledi olacağı bu :hammer:
Emotional Rock Nedir? diye sorsan şöyle bir cevap verecekler ''O nhe yha?'' Yani asıl kökenlerini bilmiyorlar.
İstediği gibi giyinsinler dolaşsınlar ama Türkçe'ye ellemesinler!
ya insan kelimeye harf katarak ve yazıya dökmekten yorulur bunları tebrik etmek lazım bu azimlerine<script language="Emoca">Of yha burmun akmaya bashladıHastha olacaghım galiba
</script>
ya insan kelimeye harf katarak ve yazıya dökmekten yorulur bunları tebrik etmek lazım bu azimlerine
Harbiden...alayını tokat manyağı yapıcan...
Katılıyorum...Hanki erkek-kadın eşitti. Ulan bayanları daha çok kayırıyolar bu memlekette. Kime yağ çekiyosunuz lan malaklar...
Bu erkek milletini ben anlamıyorum ya. Ben de erkek olmama rağmen hem de...
Katılıyorum...
Adam sıra benim olmama rağmen çok bakımlı bir kadına sıra vererek hakkımı yiyor...
Hani erkek-kadın eşitti. Ulan bayanları daha çok kayırıyolar bu memlekette. Kime yağ çekiyosunuz lan malaklar...
Nerede kayırmışlar kadınları? Bilelim de biz de orada yaşayalım bari.
Hani erkek-kadın eşitti. Ulan bayanları daha çok kayırıyolar bu memlekette. Kime yağ çekiyosunuz lan malaklar...
aynen şuan yaşıyorum.
okul bitti , sağlık güvenceside gitti.
kadın olsaydım evlenene kadar bakılabilecektim .
erkeğin okul bittimi , yallah![]()
akşam olsa da yatsak...
Evsahibi bahçeyi sularken müziğin sesini açamamak:hammer:
Doğru yol değil o![]()