- Reaksiyon puanı
- 630
Ne sıcak hava.

Babam arabayla kaza geçirmiş omzu çıkmış tel ile kemikler birbirine bağlanması gerekli fakat tansiyon hastası olduğu için ameliyata kadar 2/3 gün hastanede vücudu narkoza alıştırılması gerekliymiş moralini iyi tutmaya çalışıyoruz ancak bizim moralimiz bozuluyor... kimin nazarı değdi bilmemki..![]()
büyük geçmiş olsun
çok geçmiş olsun inşallah çabucak sağlığına kavuşur.
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin...Babam arabayla kaza geçirmiş omzu çıkmış tel ile kemikler birbirine bağlanması gerekli fakat tansiyon hastası olduğu için ameliyata kadar 2/3 gün hastanede vücudu narkoza alıştırılması gerekliymiş moralini iyi tutmaya çalışıyoruz ancak bizim moralimiz bozuluyor... kimin nazarı değdi bilmemki..![]()
Gemiş olsunBabam arabayla kaza geçirmiş omzu çıkmış tel ile kemikler birbirine bağlanması gerekli fakat tansiyon hastası olduğu için ameliyata kadar 2/3 gün hastanede vücudu narkoza alıştırılması gerekliymiş moralini iyi tutmaya çalışıyoruz ancak bizim moralimiz bozuluyor... kimin nazarı değdi bilmemki..![]()
Babam arabayla kaza geçirmiş omzu çıkmış tel ile kemikler birbirine bağlanması gerekli fakat tansiyon hastası olduğu için ameliyata kadar 2/3 gün hastanede vücudu narkoza alıştırılması gerekliymiş moralini iyi tutmaya çalışıyoruz ancak bizim moralimiz bozuluyor... kimin nazarı değdi bilmemki..![]()
Geçmiş olsun vega.Acil şifalar.Babam arabayla kaza geçirmiş omzu çıkmış tel ile kemikler birbirine bağlanması gerekli fakat tansiyon hastası olduğu için ameliyata kadar 2/3 gün hastanede vücudu narkoza alıştırılması gerekliymiş moralini iyi tutmaya çalışıyoruz ancak bizim moralimiz bozuluyor... kimin nazarı değdi bilmemki..![]()
Allah razı olsun Naimim çaycı oldum buradaCengizim çok büyük geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.Dikkat et kendine hastanede
Teşekkürler finix tabiki sonuna kadar Transİlk önce gemiş olsun demek istiyorum...
Hastanede bulunmak huzursuz ediyor beni o terlik sesleri hasta inlemeleri kimi odalardaki yaşlı teyzelerin dedikodu sesleri bazı odalardan hasta bakıcılardan gizli balkona sigara içmeye kaçanlar berbat ilaç kokuları vs kısacası oldum olası sevmem hastanelerini tek tesellim manken gibi hemşireler en azından yokluktan bana mankenmiş gibi geliyorRefakatçilerin ortak kaderi![]()