Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Akşamı beklemekteyim kutlamaya saatler kala !!!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Usta birliğimize teslim olmayı bekliyoruz. :D Otobüs gelmedi gitti. :D

Sivas İmranlı'ya beklerim sizi. :) Biraz terör var, bizim komandolar operasyonda ama olsun korurum sizi. :)

bohongtw

Doçent
Reaksiyon puanı
27
efendim neymis admine kafa tutmusum o yuzden uyeligim askiya alinmis , al sen o siteyi go(z)une sok

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
kıbrıstan jack daniels bir karton sigara bir de cadbury çikolatam var kime satsam ki

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Kah çıkarım gökyüzüne seyderim alemi
Kah inerim yeryüzüne seyreder alem beni

Nesimi'nin şu sözlerine hayran oldum. Harika bir ritme sahip. Ama çevremde benden başka edebiyatla ve özellikle şiirle ilgilenen yok. Ha şiir yazıyorum diyen birkaç aptal var. Var olmayan ama var sandıkları şiir yazma yeteneklerini bir kızla sevgili olma aracı olarak kullanıyorlar. Ha Fuzuli'ye küfretmekten de geri kalmaz bunlar. Neymiş, anlamıyormuş! Saçmaymış. Kendisi daha güzel yazıyormuş. Yazarsam daha uzar konu ama neyse. Değmez onlar için şu ayırdığım 1 dakikaya.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Tutacakmı bakalım hiç ümitli değilim ama.:)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Microsoft security essential bu sefer çok işimi gördü win32/virut BN virusu yemiştim exe lere virüs bulaştıran ve format attığımızda bile silinmeye bir trajon :D MSE canını okudu dımbığın....

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
bir elimde bir bardak jack daniels diğerinde cadbury çikolata. oh sefam olsun. sevdim ben kıbrısı

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Başkalarının oynadığı, başkalarının kazandığı benim sadece seyirci olduğum bir olayın ve hatta sadece 90 dakikanın sonucu bir insanın kişiliğini bu kadar mı çabuk değiştirir. Anlamıyorum ben onları. Sorun bende mi? Üzülürsün. Moralin bozulur ama başkalarının sevinçlerine karışmak. Onlar sana karışmadığı halde. Bu durumda empati kurabilmek. Asıl zor olan bu olsa gerek.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Bursayı kutlarım, beşiktaşın maçı 2-2 bitti diyen anonscunun ........

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Her yıl 17 - 19 mayıs da Türk yıldızları Samsunda kafa ütülüyor 10000 metreden uçun alçaktan uçmayın yavv ille bana kuş lastiğimi çıkarttırcaksınız :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...