Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çenemin sağ tarafı ağrıyor ama hastaneye gidipte sinir stres olmak istemiyorum yemek yiyemiyorum yahu hatta konuşurken ağzımı oynatırken bile ağrıyor düne kadar bişiyim yoktu ya
1. evimin yanındaki beyin patlatan inşaat okulumun yanında da vuku buldu.
2. yönetim nedir
3. hekimin sorumlulukları-adli tıp
4. kazakistan usulü mantı
Bu insanlara ne oluyor anlamıyorum nedir bu iticilik herkes bir damla sudan yaratılmadı mı?Niye kibirleniyorlar ki..İnsanı insan yerine koymuyorlar sadece kendileri var başkasının sözleri fikirleri umurlarında değil.Sonunda delirtecekler yani.sorun ne anlamıyorum neyi paylaşamıyorlar.Hepimizin sonu bir avuç toprak değil mi?Bir insan nasıl görmek isterse öyle görür istediğiniz kadar anlatın o kendi bildiğine inanır maalesef böyle anlayışı kıt olanlar var kendinize gelin ya siz kim oluyorsunuz (Oh be söyledim rahatladım)