- Reaksiyon puanı
- 630
yatırmadığım kupon tutacak galiba.

Birgün bu kuponlar yüzünden kayışı koparacaksın dostum ne yapacan çuvalla parayı taşı taşı belin ağrıryatırmadığım kupon tutacak galiba.![]()
Birgün bu kuponlar yüzünden kayışı koparacaksın dostum ne yapacan çuvalla parayı taşı taşı belin ağrır![]()
Benim başıma gelen olay inşallah başına gelmemiştir dokers ayakkabı aldım 2. gün yağmur yağdı ayaklarım sular içinde ayak parmaklarım S.O.S kaptan batiiyuriz sinyalleri verdiBidaha internetten ayakkabı alanı öpsünler :glare:
Sense kendini hâlâ hayatımdaki herhangi biri sanıyordun, biraz daha
fazla sevdiğim, biraz daha önem verdiğim.
Başlangıçta doğruydu belki. sıradan bir serüven, ratsgele bir ilişki
gibi başlayıp, günden güne hayatıma yayılan, büyüyüp kök salan,
benliğimi kavrayıp, varlığımı ele geçiren bir aşka bedellendin.
Ve hâlâ bilmiyordun sevgilim
ben sende bütün aşklarımı temize çektim.
Anladığındaysa yapacak tek şey kalmıştı sana.
Bütün kazananlar gibi
terk ettin...
Murathan Mungan - Yalnız Bir Opera'dan ufak bir bölüm...
Yok ben 7-8 senedir Nike'dan şaşmıyorum ama bugüne kadar bayisinden almıştım hiç sorun çıkmamıştı bu sefer üşendim beğendiğim modelde bayilerde yoktu ,yurtdışından geliyodu neyse ödemeyi yaptım 13 gün bekledim dün geldi ve ayakkabıya biton para vermeme rağmen hiç orjinal gibi durmuyor içi falan çakma gibi kısacası 13 gün bekledim geldi ve geri gönderiyorum.Bi dahada tövbe ettim internetten ayakkabı almaya.İlk işim Eskişehir veya Bursa'ya gidip görerek deneyerek almak olacakBenim başıma gelen olay inşallah başına gelmemiştir dokers ayakkabı aldım 2. gün yağmur yağdı ayaklarım sular içinde ayak parmaklarım S.O.S kaptan batiiyuriz sinyalleri verdiayakkabıya o kadar para bayıldığım mağazaya gittim beni kazıklayan hoş bayanın reyonuna gittim bayanın bana dediği söz efendim bunlar su alır derisi yumuşak su alabilir dedim benim deri ile işim yok ayakkabı uclardan su alıyor ve aldığım sandalet değil baharda giyebileceğim bir ayakkabı aldım böyle saçmalık olurmu çöldemi yaşıyoruz nisan yağmurları var falan kız kızardı tabi böyle daha hoş daha bir güzel oldu :tongue: dedim al yanaklım (hanımefendi) ben diğer ayakkabımı giyip bunu geri getirecem ister yenisini ver ister ürünü geri gönder umrumda değil bu ayakkabı hatalı üretim veya çöl ayakkabısı verdim yollamışlar ürünü 1 hafta oldu halen ayakkabım gelmedi..
Anlayacağın ayakkabı konusunda çok sansızım Puma ferrari aldım uclardan patladı 3 ay içerisinde fişi bulamadığım için ürünü geri almadılar bende köydeki dedeme yolladım birine versin diye ...![]()
Bu şiire başladığımda nerde,
şimdi nerdeyim?
yaram vardı. bir de sözcükler
sonra vaat edilmiş topraklar gibi
sayfalar ve günler
ışık istiyordu yalnızlığım
Kötülükler imparatorluğunda bir tek şiir yazmayı biliyordum
İlerledikçe... Kaybolup gittin bu şiirin derinliklerinde
Aşk ve Acı usul usul eriyen bir kandil gibi söndü
daha şiir bitmeden. Karardı dizeler.
Aşk... Bitti. Soldu şiir.
Büyük bir şaşkınlık kaldı o fırtınalı günlerden