Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Okul varmış cumartesi
Almayayım ben çok mersi
ısrar edip durursan
yersin bak elimin tersi

:D

Bu da yeni çıktı :P

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Bu işi biliyorum galiba.:D

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
poffff ya millete 2 yılda deli gibi evlenme teklifi geliyor

benmki hala bana bişey demedi

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Yiğidi öldürmeden önce hakkını ver ondan sonra sık topuklarına ki kaçarken kovalayamasın

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Beyazıtın evine bak yahu...Maşallah maşallah...

Allah gözümüz yok.:)

Ama o ev miydi!!:D

Vaşş diyorum

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
nerimanın ersininden kübranın mustafasından tubanın ergeninden cananın rujlarından ayakkabılarından kıyafetlerinden bıktım artık...

ayy nermannn delisin sen insan nasıl sevdiği adama git başka bi kadınla yat izin veriyorum der yaa :S

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
nerimanın ersininden kübranın mustafasından tubanın ergeninden cananın rujlarından ayakkabılarından kıyafetlerinden bıktım artık...

ayy nermannn delisin sen insan nasıl sevdiği adama git başka bi kadınla yat izin veriyorum der yaa :S

zuhahahahaha

ne modern(!) bir kızmış nerrman:DDD

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
pek moderndir bizim nerman ama sevgilisi de yüzsüzlüğe vurdu olayı ben sadece ilişkiye girip bırakmam kızla da takılırm bi kaç gün diyomuş :D

nerman da çıldrdı bi saatliğine istanbula gidio yarın :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ah ah zamane gençlikten 25 tane ''Amerikan Pastası'' filmi çıkar.

bu ne ya ''sex en di siti'' tadında okul yılları

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
bence zamanın erkeklerinin sorunu bu. bu yaşlardaki erkeklere göre kadınlar ikiye ayrılır. tabiri caizse verecek kadınlar vermeyeck kadınlar olarak. tek meseleleri bu sanki seks :D

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
bence zamanın erkeklerinin sorunu bu. bu yaşlardaki erkeklere göre kadınlar ikiye ayrılır. tabiri caizse verecek kadınlar vermeyeck kadınlar olarak. tek meseleleri bu sanki seks :D

Allah aşkına nasıl bir konuşmadır bu.. :(

Bu konu başlığı altında ve diğer bazı başlıklarda da bu tür şeyleri çok açık konuşuyorsunuz. Sanki; dersi, işi gücü bırakmış, çok daha farklı şeylerin peşindemişsiniz gibi bir portre çiziyorsunuz. İnsanların sizin hakkınızda yanlış düşünmelerine yol açıyorsunuz, farkında mısınız?

Yaşını yazmışsınız. Sizden büyüğüm. Size bir kaç şey diyeceğim.

Siz; isminize, okuduğunuz üniversiteye ve fotoğrafınıza kadar burada yayınlıyorsunuz. Birgün iyi bir yerlere gelirseniz, bu tür yazdıklarınız sizin başınızı ağrıtabilir.

Düşünebiliyor musun, bir mouse tıklamasıyla sizin tüm bu bel altı yazışmalarınıza ulaşacaklar. O kişinin gözünde nasıl görüneceğini düşünebiliyor musunuz?

Eğer bu sizin umrunuzda değilse, 35 - 40 yaşlarınızda herhangi bir kurumda önemli bir mevkiye gelmek istediğinizde birileri sizin hakkınızda burada yazıştıklarınızı dedikodu yaptıklarında çok pişman olursunuz.

Bir yerlere atandığınızda veya gittiğinizde insanlar sizi merak eder, eğer araştırırlarsa bu tür şeyler karşılarına çıkacaktır. Bu da imajınızı çok kötü yansıtır.

Gelecekte Rabbim, size çocuk nasip ederse, evladınızın bunları okuduğunda vaybe annem zamanında ne tür şeyler çevirmiş. VoOoO, demesi seni mutlu eder mi?

Diyelim ki, sevdiğiniz erkek arkadaşınızla evlenmediniz, başka birinin midesi burada yazılanları kaldırır mı?

Şehvet geçici bir şey. Bir zaman sonra ne o güzelliğiniz kalacak, ne de bu uç istekleriniz. Bence bu tür şeyleri usûlünde yapmanız ve konuşmanız en mantıklısıdır. Erdemli insana bu yakışır.

Nasıl bir ailede yetiştiniz ve böyle şeyleri nasıl yazabildiğinize aklım almıyor. Kimliğinizi açık şekilde yazdığınıza göre ailenizin buna kızmayacağını biliyorsunuz. Böyle bir anne ve babanın yerinde olmak istemezdim. Ne diyeyim.

Ayrıca; böyle yazışarak, SDN forumuna takılan diğer kız arkadaşlarımıza erkeklerin şüpheyle bakmasını sağladığınızın farkıda mısınız? Lütfen onları böyle zan altında bırakacak söylemlerinizin devamını getirmeseniz memnuniyet verici olur.

Tartışma çıkarmak, sizi rencide etmek ve yermek için bunları yazmadım. Ancak siz çok açık konuşuyorsunuz. Hem de bunu devamlı üst üste yapınca artık dayanamadım. Bu yazdıklarınıza buradan cevap yazmak zorunda hissettim. Çünkü; diğer kız arkadaşlarımızın ( forum geneli) sizin gibi düşünmediklerini ve böyle bir âhlaka sahip olmadıklarını diğer erkek arkadaşlarımıza belirtmek ihtiyacı hissettim.

Saygılar.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
@ANNE

İyi niyetli olduğunuza hiç şüphem yok. Çünkü bu sitedeki tüm konularınızı takip ediyorum. Söylediklerinizde haklı olabilirsiniz orası ayrı ama burası forum değil mi ? Bir uyarınız, tavsiyeniz varsa bunu "özel mesaj" yolu ile yapmanız daha yerinde olmaz mıydı acaba?

Bu şekilde hem kendisini hem calvaria'yı hem bilmiş*gülücüğü vs zor durumda bırakmış oluyorsunuz.

Şimdi siz Findukfaresini, calvaria'yı, Bilmişgülücüğü ve neriman'ı karşınıza almış oluyorsunuz. Şimdi hepsine cevap hakkı çıktı. Acaba siz onların cevaplarının erdem dolu olmasını bekliyor musunuz?

Haklı bile olsanız burda haksız duruma düşmüş oldunuz.

Velhasıl fikriniz bana göre doğru fakat zikriniz yanlış...

Sevgiler...

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
@ANNE

İyi niyetli olduğunuza hiç şüphem yok. Çünkü bu sitedeki tüm konularınızı takip ediyorum. Söylediklerinizde haklı olabilirsiniz orası ayrı ama burası forum değil mi ? Bir uyarınız, tavsiyeniz varsa bunu "özel mesaj" yolu ile yapmanız daha yerinde olmaz mıydı acaba?

Bu şekilde hem kendisini hem calvaria'yı hem bilmiş*gülücüğü vs zor durumda bırakmış oluyorsunuz.

Şimdi siz Findukfaresini, calvaria'yı, Bilmişgülücüğü ve neriman'ı karşınıza almış oluyorsunuz. Şimdi hepsine cevap hakkı çıktı. Acaba siz onların cevaplarının erdem dolu olmasını bekliyor musunuz?

Haklı bile olsanız burda haksız duruma düşmüş oldunuz.

Velhasıl fikriniz bana göre doğru fakat zikriniz yanlış...

Sevgiler...

Dediğiniz doğrudur. Özel mesaj yoluyla bu işlerin halledilmesi daha mantıklıdır. Ancak yukarıda yazılanlara dikkat ederseniz bunu yazanın yaptığının kötü olduğunu söylemiyor. Bunu bir faziletmiş gibi takdim edip, konuşuluyor.

Burada böyle yazışarak diğer kişilere kötü bir örnek olunuyor ve özellikle teşvik yapılıyor. Diğer kız arkadaşlarımızı zan altına bırakacak cümleleri oluyor. Bunlara buradan cevap yazmak zorundayım. Yaptığım şeyin doğru olduğuna inananlardanım.

Ayrıca; eğer findukfaresi hatırlarsa bu tür konuları çok önceden açılmış bir konu başlığında tartışmıştık. Yanlış olduğunu söylemiştik. Ancak o günden bugüne değişen bir şey yok. Aynı söylem yine devam ediyor.

Yazınızda bir kaç kişinin nick ismini zikr etmişsiniz. Bunu hiç anlayamadım. Ben onların hakkında bir tek kelime bile etmedim. Yani; Neriman kim bile bilmiyorum. Bence burada yanlış bir algılama var. Yazımın tek muhatabı vardır. O'da findukfaresidir.

Diğerlerine ne imâda ne de haklarında konuşmuşluğum vardır. Onların bana cevap vermesini gerektirecek cümlem yoktur. Bunu vurgulamak isterim.

Findukfaresi, iyi niyetli bir arkadaşımızdır. Onu kesinlikle kötülemiyorum. Vefalı bir arkadaş.. SDN forumundan böyle tanıdım. Ancak yukarıda yazdığım bu tavrı yanlıştır. Onu yermiyorum, sadece bir zaman sonra karşılaşabileceği bir durumu gözünün önüne getirmek istiyorum.

Kimseyle tartışmaya girmem, ne yazılırsa yazılsın. Sonuçta; herkes doğruların ne olduğunu biliyor. Bir erdemli insana yakışan tutumun ne olduğunu ise söylememe gerek yok. Ben sadece insani görevimi yerine getiriyorum. O'da uyarmaktır. Kısacası; ister kabul edilsin, istersede kabul edilmesin. Bu erozyon onun sorunudur.

Son olarak; işlerim dolayısıyla uzun bir süre foruma uzak kalacağım. Yani; giremeyeceğim. :( Herkese iyi sabahlar.

Saygılar.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Silemiyorsan karalayacaksın yeğen!

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Amma iddacı varmış be.:D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Geçmiş olsun.

Havalara ve kendimize dikkat. :)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
börekler kurabiyeler sarmalar mantılar çiğ köfteler muzlar çilekler ayy şımartmayın beni bu kadar

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
ooo finduk ne güzel evden bişiler geldi demek :D
ama ben hastaym ya fena nezle oldum :(
zaten acilde de hiç ilgilenmediler kağıda bi ilaç yazdı bunları al dedi sinir oldum :glare:

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Servise gitmek iyiydi, dükkanda sıkılıyor insan :glare:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...