- Reaksiyon puanı
- 153
ziraatci63 dedi ki:eskii günlerimizee dönebilmemmizz içinn napmammm gerekioo??pfffff onuda bilmiyorummm
Neişin var eskide yeni bak

ziraatci63 dedi ki:eskii günlerimizee dönebilmemmizz içinn napmammm gerekioo??pfffff onuda bilmiyorummm

yeni açmıooo ne varsa eskide varramesfa dedi ki:ziraatci63 dedi ki:eskii günlerimizee dönebilmemmizz içinn napmammm gerekioo??pfffff onuda bilmiyorummm

ziraatci63 dedi ki:yeni açmıooo ne varsa eskide varramesfa dedi ki:ziraatci63 dedi ki:eskii günlerimizee dönebilmemmizz içinn napmammm gerekioo??pfffff onuda bilmiyorummm

1 eski 10 yeniye bedelllamesfa dedi ki:ziraatci63 dedi ki:yeni açmıooo ne varsa eskide varramesfa dedi ki:ziraatci63 dedi ki:eskii günlerimizee dönebilmemmizz içinn napmammm gerekioo??pfffff onuda bilmiyorummm

Yok Yok eskiler adı üstünde eski
Seçil bu kadar sevildiğini biliyor mu bu arkadaşseçiL dedi ki:Herşey seninle güzel. Herşey seninle anlamlı...
 hemen bi recovery pro. bulup tekrar o eve gidip dosyaları geri döndürmeliyim yoksa sdn bana fatiha okuyun olur mu? :]
 hemen bi recovery pro. bulup tekrar o eve gidip dosyaları geri döndürmeliyim yoksa sdn bana fatiha okuyun olur mu? :] 

*SiRiNe* dedi ki:Veeeeeeeeeeee diyorummmm kiiiiiiiiiiiiiii
bu forum yüzünden işten atılıcammmm yaw
incele incele nereye kadar.

mehmet1101 dedi ki:*SiRiNe* dedi ki:Veeeeeeeeeeee diyorummmm kiiiiiiiiiiiiiii

korkma korkma
sdn'de herkese uygun bir iş bulunur
hele bir işten atıl,bak bakalım sana ne kapılar açılıyor

*SiRiNe* dedi ki:Veeeeeeeeeeee diyorummmm kiiiiiiiiiiiiiii

lütfen ismimi bölmeyiniz, fakat kısaltabilirsiniz warko veya wark diye hitap edebilirsiniz, yalnız bir anlam aramayınız çünkü bulamazsınız, bu arada adım ali'de değil ..tünüzden uydurmayın heheh
 lütfen ismimi bölmeyiniz, fakat kısaltabilirsiniz warko veya wark diye hitap edebilirsiniz, yalnız bir anlam aramayınız çünkü bulamazsınız, bu arada adım ali'de değil ..tünüzden uydurmayın heheh 

, bari onada Öğleaydın deselerdi
 , bari onada Öğleaydın deselerdi  , yada niye diyoruzki
 , yada niye diyoruzki Bundan sonra böle ;D
 Bundan sonra böle ;D onların tek ayaklı olduğunu düşünüp milletle iddiaya girerdim
 onların tek ayaklı olduğunu düşünüp milletle iddiaya girerdim  gerçeği hiçbir zaman öğrenemedik
 gerçeği hiçbir zaman öğrenemedik  iyiki öğrenemememişiz çok kaybederdim
 iyiki öğrenemememişiz çok kaybederdim  

^^
 ^^
 yolaa ineklemeyee dewammm
yolaa ineklemeyee dewammm