Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
pcyi bırakamıyorum.

---------- saat 14:08 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:08 eklenmişti ----------

yakında babamdan iyibi sopa yerim :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İstemediğime sevdirtmem kendimi. :P

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
bu haberi duyunca çok sevindirik oldum :D

Sonisphere 2010 Festivali 25-27 Haziran tarihleri arasinda Istanbul'da duzenlenecektir.

Sahne alacak muhtemel gruplar asagidaki listeden secilecektir:

Iron Maiden, Metallica, Slayer, Megadeth, Rammstein, Motley Crue, Alice Cooper, Anthrax, The Cult, Mastodon, Behemoth, Iggy & the Stooges, Heaven & Hell, Motorhead

umarım Metallica yeniden gelir :)

The Rewk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk arabamı aldım 4 gün önce ( hala devrini alamadım ) 1 saat önce ilk kazamı yaptım eğer acemiyseniz arabanıza sakın nasıl sürmeniz gerektiğini söyleyenleri ( özellikle de yaşlıları ) almayın özellikle de 100 metre ilerde park etmiş arabaya vurma diyenleri....ALLAH başka kaza vermesin Cümlemize.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
İlk arabamı aldım 4 gün önce ( hala devrini alamadım ) 1 saat önce ilk kazamı yaptım eğer acemiyseniz arabanıza sakın nasıl sürmeniz gerektiğini söyleyenleri ( özellikle de yaşlıları ) almayın özellikle de 100 metre ilerde park etmiş arabaya vurma diyenleri....ALLAH başka kaza vermesin Cümlemize.
Geçmiş olsun :)

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Milleti kandırdıkça nasıl haz alıyorlar merak ediyorum. :) Nasıl olsa sanal alem. Akıllı seni.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kandırıkçı çok valla laviş. :) Dikkat etmek lazım. :)

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Deneme süresi sonunda bitti. Çok şükür iş benimdir :)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
istemezdim byle olsun ayrılık gülleri soldursun...

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Ezbere yaşıyoruz sevmeleri...Yüreğimizin en kuytu yerlerine kitliyoruz...Bir kez sevdadan canımız yandı diye, aşkı yargısız infaz ediyoruz...Irzına geçiyoruz tertemiz sevgilerin...Zulamızda terkedişler gizliyoruz...Bir sitem, bir kahır ediyoruz da...Biz sevmelere hep geç kalıyoruz....!

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
92'inci dakkada golmü atılır kitapsız...

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20
kronik nflamatuar barsak hastalıkalarının tedavisinde kullanılan ilaçlar...pooffff

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
varya biraz üzüldüm l** bgn. alışmıştım okadar. kaptırmışım kendimi bi or****ya. iyimi ettim kötümü ettim bilmiyom ama iyi ettim. bgnki olayları yapmak çok zor geldi. aslında bu sigarayı bırakmak gibi bişeymiş. istiyosun ama bırakamıosun. bunada aşk diolar zaten. demekki ben aşık olmuşum...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
varya biraz üzüldüm l** bgn. alışmıştım okadar. kaptırmışım kendimi bi or****ya. iyimi ettim kötümü ettim bilmiyom ama iyi ettim. bgnki olayları yapmak çok zor geldi. aslında bu sigarayı bırakmak gibi bişeymiş. istiyosun ama bırakamıosun. bunada aşk diolar zaten. demekki ben aşık olmuşum...

Ben de aşık oldum ama benimki o... değil! :w00t:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...