Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bu bjk bursa maçı 2-1 biter demiştim dün ve öylede bitecek.:D

okaliptus01

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Teşekkürler ama yaş 17, henüz reşit değilim.

--------------

Başım ağrıyor, sen iyisin ama ben kötü olduğumu söylerken yalan söylemiyordum...

nasıl öğrendin bu kadar ? Yani bu yaşta bu kadar bilen yok genelde

Bizim Eğitim sisteminde ancak senin "what is your name" and "may names is ... " diyebilmen lazımdı :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
nasıl öğrendin bu kadar ? Yani bu yaşta bu kadar bilen yok genelde

Bizim Eğitim sisteminde ancak senin "what is your name" and "may names is ... " diyebilmen lazımdı :D

Özel bir eğitim almadım ama ailede genetik gibi bir şey dil öğrenme yeteneği. Ne İngilizce'yi ne de hala öğrenmekte olduğum Fransızca'yı Türkçe'ye çevirerek öğrendim. Şöyle diyeyim, "apple" diyince kafamda "elma" kelimesi değil, "apple" kelimesi beliriyor. Kavramları kendi dillerinde hayal edebiliyorum.

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20
funny isn't it? :)
You are from Ankara. For now I learned about you only that. Tell me anothers. Which university, or high school, and where?? and your department??

:) KTU faculty of medicine in Trabzon :)

offff bu sınav için umudumu kaybettim gene çakacam galiba diyenlere teselli veriyorum moral veriyorum ama kendim de çok umutsuzum bir türlü bunu itiraf edemiyorum

okaliptus01

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Özel bir eğitim almadım ama ailede genetik gibi bir şey dil öğrenme yeteneği. Ne İngilizce'yi ne de hala öğrenmekte olduğum Fransızca'yı Türkçe'ye çevirerek öğrendim. Şöyle diyeyim, "apple" diyince kafamda "elma" kelimesi değil, "apple" kelimesi beliriyor. Kavramları kendi dillerinde hayal edebiliyorum.

ama iş hayal etmek de kalmıyor Bu işin Grammer i var.

Neyse

Sen 30 yaşına geldiğinde 5 dil konuşuyor olursun heralde :D

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
İyi performans gösterdim 2 golüm var 1'de asist sakat oynadım ama yinede oynadım be :D

serious

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Not a song...

Just my thoughts...

Which I can't just say not to let anybody understand it...
yesss, I remembered you, your thoughts:) your complex, diffucult thoughts that you never let anyone to know...

---------- saat 22:04 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:58 eklenmişti ----------

:) KTU faculty of medicine in Trabzon :)
offff bu sınav için umudumu kaybettim gene çakacam galiba diyenlere teselli veriyorum moral veriyorum ama kendim de çok umutsuzum bir türlü bunu itiraf edemiyorum
your department is perfect ;);)
And about exams, they ar always diffucult, you can't change this:) To me be relax, Do you know why?
Because, the people who have a big stress about her/his school, lessons, ext understand that later. "All of her saddness was unnecessary. Because everyone can be graduated from that university, who study a lot or who never study ":)
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum:) takma kafana.. Bi şekilde bitiyo. Kendini hırpalaman da yanına zarar kalıyo, büyük sözü dinle:)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
ama iş hayal etmek de kalmıyor Bu işin Grammer i var.

Neyse

Sen 30 yaşına geldiğinde 5 dil konuşuyor olursun heralde :D

Gramer için de aynısı geçerli. Türkçe'de zaman olarak karşılığı olmayan zamanları hayal edebiliyorum. Bir de bir dili o dilde öğrenmek çok önemli. İngilizce'yi İngilizce öğretmeliler.

yesss, I remembered you, your thoughts:) your complex, diffucult thoughts that you never let anyone to know...

I let them know but they couldn't see...

My thoughts sound desperate but they are not, I'm the one who's desperate. Maybe someday I'll be OK, someday we'll get out, someday...

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20

your department is perfect ;);)
And about exams, they ar always diffucult, you can't change this:) To me be relax, Do you know why?
Because, the people who have a big stress about her/his school, lessons, ext understand that later. "All of her saddness was unnecessary. Because everyone can be graduated from that university, who study a lot or who never study ":)
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum:) takma kafana.. Bi şekilde bitiyo. Kendini hırpalaman da yanına zarar kalıyo, büyük sözü dinle:)

teşekkür ederim tabi ki okul bir şekide bitecek ama insanın bazen sıkıldığı anlar oluyor işte.pazartesi gerçekten zor bir sınavım var kardiyoloji ve göğüs hastalıkalrı yeterince zormuş ve ben tekrar sınıfıyım geçen sene aldığım nottan daha yüksek almak istiyorum. hele o farmakoloji yok mu beni öldürdü diyebilirm. neyse ben gene dersime devam edeyim bari :(

çok dua edin bu sınav için ümitlerim yıkılmak üzere

serious

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Never forget that, you are like you see yourself;)
How do you want to see yourself, desperated??
To me you want to see like that, now you want to think like that...
Not someday, be ok now, OK kiddy?;);)

---------- saat 22:11 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:11 eklenmişti ----------

teşekkür ederim tabi ki okul bir şekide bitecek ama insanın bazen sıkıldığı anlar oluyor işte.pazartesi gerçekten zor bir sınavım var kardiyoloji ve göğüs hastalıkalrı yeterince zormuş ve ben tekrar sınıfıyım geçen sene aldığım nottan daha yüksek almak istiyorum. hele o farmakoloji yok mu beni öldürdü diyebilirm. neyse ben gene dersime devam edeyim bari :(

çok dua edin bu sınav için ümitlerim yıkılmak üzere
Allah yardımcın olsun... Ben sana okuyup üflerim findukfaresi;)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Allah'ım; Türkçe düşünüp İngilizce yazıyorlar! Buna dayanamıyorum. :D

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Burası ingilizce geliştirme bölümü değil...Önce türkçe öğrende konu başlığını oku...

serious

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yine niye psikopata bağladınız burası "tamam söyle rahatla" bölümü. Kim ne isterse yazar.İlla buluyorsunuz takıcak bişey ya.
bu arada senin türkçene de bayıldım. Bundan sonra dikkat eder ingilizce düşünüp, sonra ingilizce yazarız :)

--lafı atıp gitmiş bak şuna :):)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
@serious;

Sözlerinin muhatabını belirtirsen iyi olur. Yoksa kimse üstüne alınmaz :)

serious

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sanane ingilizcemizi geliştiriyoruz.

it doesnt interest u,k?
sakin ol findukfaresi sınav stresin burdan bile belli oluyo;) sakin, sakin...:)

---------- saat 22:25 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:24 eklenmişti ----------

@serious;

Sözlerinin muhatabını belirtirsen iyi olur. Yoksa kimse üstüne alınmaz :)
sözlerimin muhatabı burası dil geliştirme bölümü değil diyen... :) Gerçekten doğru söylüyorsun, alınması gereken alınmıyo:)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Kalkın ayağa ingilizce hocanız geldi..Good evening my students

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Arkadaşlar derin nefes alın hadi :).Stres yapmayın ama lütfen :)...

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Burası ingilizce geliştirme bölümü değil...Önce türkçe öğrende konu başlığını oku...

sen önce kendi ana dilini öğren. İngilizcenin ilk harfi büyük yazılır. Türkçe için d egeçerli bu. ha br de bağlaç olan de ayrı yazılır :)

sananeee kardeşim ingilizce yazmak beni rahatlatıyordu ingilizce yazdım sana mı sorcammmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...