• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu MediaMarkt da nerden çıktı, evimin dibinde insanlar birbirini öldürecek nerdeyse. Ucuzluk falan bir yere kadar, insani değerler önemli olmalı her daim.

Değerli S.D.N Rock Kulüp Üyeleri Toplantımızı Unuttunuz mu? Şu an MSN de bulunmalıydınız. Olmadı saat 21 de mutlaka bekliyorum çünkü kulübün tekrar açılıp açılmayacağına dair karar alacağız.

bir ilk daha !!! disipline rağmenn vizeye HAYIRR (&) (&)

Emin adımlar atıyorum ama bastığım yerden emin olmadan allah sonumu hayrır ede..

T...E...K...i...N T...E...K...i...NT...E...K...i...NT...E...K...i...NT...E...K...i...NT...E...K...i...NT...E...K...i...NT...E...K...i...NT...E...K...i...NT...E...K...i...NT...E...K...i...NT...E...K...i...NT...E...K...i...NT...E...K...i...NT...E...K...i...N..............

ziraatci63' Alıntı:
T...E...K...i...N T...E...K...i...NT...E...K...i...NT...E...K...i...NT...E...K...i...NT...E...K...i...NT...E...K...i...NT...E...K...i...NT...E...K...i...NT...E...K...i...NT...E...K...i...NT...E...K...i...NT...E...K...i...NT...E...K...i...NT...E...K...i...N..............

kimdir bu tekin senin bu kadar ismini yazmana sebep olan kişi kimdir öğrenmek isteriz
hadi söylede rahatla bakiim

İş yapabilir nitelikteyim ama işimi yapabilmem için imkanlar yok üstüne üstlük engellerde cabası anlamıyorum.

Konusamadım, Ağlayamadım, Hissedemedim....
Öylece Sadece kalakaldım!

Acayip bir boşluktayım ne doğru ne yanlış onu bile ayırt edemez oldum.

Of of bir dönemde 40-50 sınav çekilmez ki yaa :( zaten dil ve anlatımda çaktım...

çok pis uykum var :* , gidiiiim de yatiiim Zzz

sony ericsson'un yeni ürünleri için o kadar galeriyi nasıl yaptım bilmiorum ve en kısa zamanda teşekkür bekliorum okur yorumlarından.

patrick kim nerede diye bakıp durma yaa pişti oluyoruz seninle sinir oluyorum yaaa :P

patrick' Alıntı:
emelden' Alıntı:
patrick kim nerede diye bakıp durma yaa pişti oluyoruz seninle sinir oluyorum yaaa :P

söyledin rahatladın mı :* tüh (: :# ben yatıyom :# Zzz

Rahatlamadımmm. :) Şimdide Troy benim profilime bakıyor. Yanlış bişey mi dedim uçuracak beni sanırım. :( Uyku tutmadıya muzurluk yapıyorum. ^^

Bende söyleyeyim rahatlayayım bari. CNC den nefret ediyorum, abi nasıl bir makinaysa üzerime yapıştı bırakmıyor peşimi! Of ya!!

yarın vizelerin acısını çıakrıp eğlencez yaşasın özgürlükk....OKULAA HAYIRRRRRR....

Karabüke yolum düşebilir karda kışta :S ama görev icabı ne yapalım

yarin uyyucam, yerime imza atin. kafami estigi vakit gelecem

"Bankacılık sadece rakam işi değildir."

Ya nedir, legal tefeciler sizi.

Bir saattir ne yapacağımı düşünüyorum yarın pazar uykuda yok sagopanın konserinede gidemedim zaten birde bu kız neden haber vermeden cıktı msn ya

Bende günlerdir gelecekte kendim için benimle evlenecek bayan için nasıl bir yaşama zemini hazırlarım diye düşünüyorum buralara kadar görmeye başladım artık ufuk çizgim evlilik daha ilerisi için erken bir şeyler düşünmek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...