- Reaksiyon puanı
- 523
vur dedık öldürdüler yaaaaaaaa
Burası SDNazim burnum acik sagdece sasiriyorum 2807 sayfa olmus way beeee![]()
Renolardaki en uyuz olduğum şey ama mandallı aslında onlar mandalı çekmeden geri vitese geçmemesi lazım.Babam anlatıyor oğlum bak vites bazen ileri yerine geri vitese geçer dikket et, ertesi gün arabayı alıyorum ışıklarda hareket ederken araba geriye gidiyo arkadan da korna sesi. Ne çabuk yaşadım yanlış vites olayını Allahtan rampada değilim yoksa gümbürt...Hay böyle işin ya elim mandala değmiyo bileBroadway..
Renolardaki en uyuz olduğum şey ama mandallı aslında onlar mandalı çekmeden geri vitese geçmemesi lazım.
forever Heavy Trash ve Nu MetalBlack metal, Gothic metal benim hayatım oldu nerede ise![]()
Metallica, Trash Metal, Slipknot, Drownling Pool güzeldirforever Heavy Trash ve Nu Metal![]()
sadece onlar mıMetallica, Trash Metal, Slipknot, Drownling Pool güzeldir![]()
Don't go and leave me...
Please don't drive me blind...
You don't believe me.
But you do this everytime...
Please don't drive me blind...
I know we're broken...
I know we're broken...
Unutmuşumsadece onlar mıSlayer,Megadeth,Iron Maiden,Testament,Linkin Park,Korn ve Endüstriyel Metal devi Rammstein
![]()
sevgili kardeşim neden bilgisayrda kendi oyunlarına yer açmak için benim filmlerimi siliyorsun
sevgili kardeşim neden bilgisayrda kendi oyunlarına yer açmak için benim filmlerimi siliyorsun