red-bird
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
yok ben sözlerini çok beğendiğim için yazdım 
maksat şarkı sölemek değildi kızlar

maksat şarkı sölemek değildi kızlar

fish dedi ki:*SiRiNe* dedi ki:emelden dedi ki:Sanırım bir akım başlattık şirincikim. ;D
Öle Emel'm![]()
sizi kutliyim mihayy allah iyliğnizi versin...
tamam söyle rahatla >>şarkı söyle rahatla![]()
trabzon sahilinden mi bahsediyosan.öyleyse eğer +10000myefsane dedi ki:Sahil 50 sene önce balıkcılarındı 10 sene önce aşıkların şimdi ise o. lara kaldı.
bu ne ya... paranız mı yok.
corpuscallosum dedi ki:trabzon sahilinden mi bahsediyosan.öyleyse eğer +10000myefsane dedi ki:Sahil 50 sene önce balıkcılarındı 10 sene önce aşıkların şimdi ise o. lara kaldı.
kesinlikle katılıyorum sana trabzonlumusun aslen bilmiyorum ama öylese k.bakma trabzonda serseri çok ve sahili özellikle ganitayı mekan edinmişler kendilerine.en son 3 sene önce trabzona ilk geldiğimde sahil deyince beni oraya götürmüşlerdi o gün bugün gitmem ben orayamyefsane dedi ki:corpuscallosum dedi ki:trabzon sahilinden mi bahsediyosan.öyleyse eğer +10000myefsane dedi ki:Sahil 50 sene önce balıkcılarındı 10 sene önce aşıkların şimdi ise o. lara kaldı.
Sevgilimi hiç bir zaman oraya götürmedim. Götürmemde ganitaya oturur çay içer yada emperyalde. O kayalıkların oraya götürüp sevgilime lafmı getirtecem bu açıdan düşünen yok....
çalışırsınnnn merak etme stres yapma yeter.Allah yardımcın olsuncentigarde dedi ki:finallerim vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve calisamiyorum
hangi bölüm kaçıncı sınıfcentigarde dedi ki:saol ama su anda acik hava dugunu yapipyo bizim sokakta
tam 11 ders dile kolay calisana noldugunu sorma
ahahaha o nası bir mesajdır öyle ;D emel biziiiii attaaaaa götüüüürr ahahaha kampanya sloganı gibi olduemelden dedi ki:Benden korkma attaaa gitcez!!! (&![]()
![]()
emelden dedi ki:Kampanya başlatıyorum emelden ile attaa gidiyoruz. Binin süpürgeme.(&
![]()
emelden dedi ki:Tamam ama sonra geri dönmek yok. Çok eğlencez birlikte (&![]()