Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mert__

Doçent
Reaksiyon puanı
4
google translate ye giremiyorum giren varsa bi pm öm fln atsın.

bu proxy programlarında kota gider mi ki?

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Kaşındıkça sinir oluyorum zaten gülmeyin yahu:D
Geceye katliam şart oldu :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Merak etme Cengiz yağmur İstanbulda da kesti Trabzonda da :D Demekki oraya geliyo :)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Merak etme Cengiz yağmur İstanbulda da kesti Trabzonda da :D Demekki oraya geliyo :)

Hehe Naim bugün resmi tatil bulutlar çalışmıyor :D Şöyle gürül gürül bir yağmur yağsa dışarı çıkıp ıslansam Nolurdu he nolurduuu

jkhapf.jpg

ülke genelinde yağıyomuş aslında ama sizin oraya neden yağmadı bilemedim :)
yağınca iyi oluyo ya valla bi ferahladı etraf :rolleyes:
Güneş sıcaklık birşey değilde nem olayı insanın canını sıkıyor nefes alamıyoruz:unsure: ya bunaldım burada denize gideyim diyorum ancak bendeki bu şansla olmaz tam denize girerim yağmur başlar biliyorum daha önceleri başıma çok geldi :D

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
Güneş sıcaklık birşey değilde nem olayı insanın canını sıkıyor nefes alamıyoruz:unsure: ya bunaldım burada denize gideyim diyorum ancak bendeki bu şansla olmaz tam denize girerim yağmur başlar biliyorum daha önceleri başıma çok geldi :D

hmmmm anladıııım :D
ay belkide oraya da geliyodur yağmur :D
boşver sen her ihtimale karşı denize girme :D

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Yarım saatliğine dışarı çıktım, beni bekliyormuş yağmur, ıslandım...

Şimdide mahallde düğün var... Düğünlerde etek giyip oynayan erkeklere ne deniyordu. Onlardan var işte :D

Reaksiyon puanı
189
Ya sürüden ayrılanı kurt'un kapmasına göz yumacaksın ya da sürüne sahip çıkacak elindekinin kıymetini bileceksin...

resatonur93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yarın pazartesi ve okul var ama ben gitmicem cünkü okul bitti sayılır devamsızlığım yok ama aklımda seneye gireceğim ygs ve lys sınavlarının kaygısıda var pff şu öğrenciliği sadece bedava yemek ve kalıcak yerm olduğu için seviyorum yoksa direk bi işte calışmaya başlardım .s vede bunlardan daha vahim olanı meslek lisesi olmam katsayı yüzünden kafam cok karıştı danıştaydaki hakimin tmci kızına sevgilerimi yolluyorum bide seneye stajm var inş. para alırm .s

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Yarın pazartesi ve final var ve ben gideceğim çünkü yazı rahat geçirmek istiyorum ayrıca salı günü de final var. üniversite bitse de iş hayatına atılsak. şu sınavlar kafamı çok karıştırıyor bu yüzden bir an önce bitmesini istiyorum....

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Şükür yağmur bulutları geliyor hava kapandı yağdı yağacak:w00t:

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Yarın pazartesi ve okul var ama ben gitmicem cünkü okul bitti sayılır devamsızlığım yok ama aklımda seneye gireceğim ygs ve lys sınavlarının kaygısıda var pff şu öğrenciliği sadece bedava yemek ve kalıcak yerm olduğu için seviyorum yoksa direk bi işte calışmaya başlardım .s vede bunlardan daha vahim olanı meslek lisesi olmam katsayı yüzünden kafam cok karıştı danıştaydaki hakimin tmci kızına sevgilerimi yolluyorum bide seneye stajm var inş. para alırm .s

Resat... hadi iyisin staj parasi artirildi 400 liraya yakın para verilecekmiş bu sene :)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Yaşasın kanserim kayıp oluyor yuppi :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
ben bu durumu bilmiyordum - iyi geçmiş olsun sevindirici bir haber... :)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
acıktım ama yemek yememeliyim.hele erişte çorbası ve zeytinyağlı taze fasulyeden hiç yememeliyim. çekirdek de çitlememeliyim.of ne zormuş diyet yapmak. halbüsem 2 saat oldu diyete başlayalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...