bilmiş*gülücük
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 48
valla ağlıyi olabilir yaaavEsnaf gan alii mi![]()

ama neyseki durdu yağmıyi doli

valla ağlıyi olabilir yaaavEsnaf gan alii mi![]()
valla ağlıyi olabilir yaaav![]()
![]()
ama neyseki durdu yağmıyi doli![]()
![]()
Hehe
Keşke buraya da yağsa ne güzel olur..:unsure:
Canım sıkılıyorrr2 sınavım var yarın ve bende tık yok
![]()
Merak etme Cengiz yağmur İstanbulda da kesti Trabzonda daDemekki oraya geliyo
![]()
Güneş sıcaklık birşey değilde nem olayı insanın canını sıkıyor nefes alamıyoruz:unsure: ya bunaldım burada denize gideyim diyorum ancak bendeki bu şansla olmaz tam denize girerim yağmur başlar biliyorum daha önceleri başıma çok geldiülke genelinde yağıyomuş aslında ama sizin oraya neden yağmadı bilemedim
yağınca iyi oluyo ya valla bi ferahladı etraf![]()
Güneş sıcaklık birşey değilde nem olayı insanın canını sıkıyor nefes alamıyoruz:unsure: ya bunaldım burada denize gideyim diyorum ancak bendeki bu şansla olmaz tam denize girerim yağmur başlar biliyorum daha önceleri başıma çok geldi![]()
hmmmm anladıııım![]()
ay belkide oraya da geliyodur yağmur![]()
boşver sen her ihtimale karşı denize girme![]()
aboooov bu ne yağmur yahu :huh:
doli yağayi doli![]()
![]()
ay evet ne güzel yağdı dimi
kız nermanın anasıyla kavga ettim gene
ahaha bu sefer sebep ne![]()
Yarın pazartesi ve okul var ama ben gitmicem cünkü okul bitti sayılır devamsızlığım yok ama aklımda seneye gireceğim ygs ve lys sınavlarının kaygısıda var pff şu öğrenciliği sadece bedava yemek ve kalıcak yerm olduğu için seviyorum yoksa direk bi işte calışmaya başlardım .s vede bunlardan daha vahim olanı meslek lisesi olmam katsayı yüzünden kafam cok karıştı danıştaydaki hakimin tmci kızına sevgilerimi yolluyorum bide seneye stajm var inş. para alırm .s
acıktım ama yemek yememeliyim.hele erişte çorbası ve zeytinyağlı taze fasulyeden hiç yememeliyim. çekirdek de çitlememeliyim.of ne zormuş diyet yapmak. halbüsem 2 saat oldu diyete başlayalı