Yaw hastayım diyom sen kız ayarla diyonOrdan doktor kız ayarla bana.
Bak ben hastaydım ne demiştin? Ustabaşı helvacı olurum demiştin.Yaw hastayım diyom sen kız ayarla diyon
Waüağpa
Aaaa aynı sebepten burda bulda buldum kendimi aman aman nereye geldikGünaydınlar günlük boşumu yapmaya geldim.
Ölünce rahibeleri ayarlarım sanaBak ben hastaydım ne demiştin? Ustabaşı helvacı olurum demiştin.
Ama ben helvacı olmayı sevmem. Helva yemeyi severim. Ölde helvandan yiyelim hiç olmazsa. Zaten doktor kız ayarlayamıyon bi işe yaramıyon.
Ya madem 10:40 ayarladınız, 10:40 yapın. 10:30'da başlamışlar mesajı da gelmedi whatsapp'a girince geliyor. Şu whatsapp sorunundan nefret ediyorum çözsünler artık.
Çok pissin yaaÖlünce rahibeleri ayarlarım sana
Gerek var varYeni birisini tanı, alış, sev filan uğraştırıcı yani gerek yok yani..
Yorulduk. Gerçi artık yorgunluğunda önüne geçen şey her cevizin içi çürük çıkıyor acaba o mu yıldırdı beni, bilemedim.Gerek var var![]()
Çürük demeyelim ona. Kafa uyuşmazlığı. Bence şans verYorulduk. Gerçi artık yorgunluğunda önüne geçen şey her cevizin içi çürük çıkıyor acaba o mu yıldırdı beni, bilemedim.
Çürük. Sevgilisi olan bir kız bir başkasıyla neler yapıyor neler.Çürük demeyelim ona. Kafa uyuşmazlığı. Bence şans ver
Hmmm Eğer senlede konuşuyorsa Bir başkasıda sen ol.Çürük. Sevgilisi olan bir kız bir başkasıyla neler yapıyor neler.
2 yüzlü insan sevmiyorum.. Hepsi çürük.Hmmm Eğer senlede konuşuyorsa Bir başkasıda sen ol.
Ona ne farkeder ki Ha Ali oldu Ha Veli oldu
Keyfini çek evlenene kadar