Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hoba ne oluyor ya arkadaşlar dışarıdan karışıyor gibi oluyoruz ama olay çok ciddi ya üzmeyin birbirinizi hayatta ilişkilerde bunlar olur ben 4 yıldır biri birlikteyim ve nişanlıyım 1,5 yıldır biz bile kavga ediyoruz ayrılık durumuna geliyoruz ama hep tatlıya bağlanır insanlar ilişkilerinde böyle şeyler yaşamazsa olmaz zaten acısı tatlısı yürür ilişkiler kimse için canına kıymak çok günah allah muhafaza ya üzüldüm ikiniz adına da çok ciddiyim

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ayrılık durumuna geliyorsunuz ama tatlıya bağlanıyor herşey .... Ne güzel bizimde önceden öyleydi ama o bana yalan söyledi !!!!!!!! sonrada ayrılıyorumm senden dedi ölürdü 5 dk ya kadar aşkım için ama ya şimdi arıyorum açmıyor ???? Seni affetmem diyor affetmessen affetme geberirim giderim olur biter ....

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Beste aslında ortak bir yönümüz var seninle. Sende bende Adana' dayız, ve ikimizde İzmir' li insanları sevdik. Sonucu aynı oluyor. Ya bizde bir sorun var ya onlarda :D :D Hadi yüzün gülsün biraz ^^

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
o beni istemiyor artık ... telefonlarıma cwp vermiyor .... nasıl yüzüm gülebilir ki ????

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ben biraz beklemenizde fayda görüyorum düzelir herşey çok üstüne gitmesen biraz iyi olur belki gerginlik olmuştur biraz sakinleşmek yalnız kalmak istemiştir. (yani ben öyle yapıyordum bakmıyordum telefonlara msni açmıyordm falan filan ama düzeliyordu herşey zamanla kimbilir belki sizdede öyle olur.)

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Şuan tek dileğim bu ama hakanım asla böyle yapmazdı benden uzak olmazdı sinir olsada ne olursa olsun benim yanımda olurdu arardı beni ya bu sefer çok ciddi ( ki öyleyse ... %( %( %( ) yada beni çıldırtmak istiyor ama ben onu beklicem ne olursa olsun ... Çünkü ona aşığım ...

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
souris46 dedi ki:
müşteri ziyaretine gittiğim işyerindeki evli ve genç bayana aşık oldum ve hiç iyi düşüncelerim yok :D

souris46 dedi ki:
hoba ne oluyor ya arkadaşlar dışarıdan karışıyor gibi oluyoruz ama olay çok ciddi ya üzmeyin birbirinizi hayatta ilişkilerde bunlar olur ben 4 yıldır biri birlikteyim ve nişanlıyım 1,5 yıldır biz bile kavga ediyoruz ayrılık durumuna geliyoruz ama hep tatlıya bağlanır insanlar ilişkilerinde böyle şeyler yaşamazsa olmaz zaten acısı tatlısı yürür ilişkiler kimse için canına kıymak çok günah allah muhafaza ya üzüldüm ikiniz adına da çok ciddiyim

"Bu ne yaman çelişki anneee" diye bi şarkı vardı :P

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hahahaha hahahahaha hahahahah ya ben orada dalga geçiyordum millet yaz diyordu ben de yazdım yoksa nişanlım için canım feda yapmam asla öyle şey makara yapıyordum ben seviyorum nişanlımı 26 temmuzdada Allah'ın izniyle eşim olacak

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Tamam arkadaşlar konuyu burda kapatalım lütfen. Arkadaşlarımız üzülmesinler. Normal yayın akışına devam.
(Ben ilgileneceğim Nmss ile)

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
neydi o şarkı ya
bir yerim çok dar
iki senden çok
üç karnım acıktı
dört sigaram bitti

flan filan şte

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
beş akşama işe gideceğim
altı hala uyuyamadım
yedi sabah 8 de işten geldim
sekiz imdaat
dokuz uyuyamıyorum

Devamı böyleydi sanırsam

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
10 ilaç al
11 çay içme
12 simit ye
13 ayran iç

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Seni çok seviyorum ... Bliyordum benden ayrılamayağını canım sevgilimmm :)

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ayrılık yok ;)

İnsan utanır, yüzü kızarır, mutlu olur :$

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Mutluyum Artık :) Herkes Mutlu Olsun ... Allah Sevenleri Kavuştursun :P :9

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Olmasın olmasın bugün yeterince güzeldi, yarın da labaratuvardan kovulmak var :S Gel senle kavga edelim mavi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...