- Reaksiyon puanı
- 17,390
Akşam iyi devirdik Denizli'yi ama, onu da unutmamak lazım..son zamanlarda çok aktif olmasak ta 14 seneyi devirdik forum....

Akşam iyi devirdik Denizli'yi ama, onu da unutmamak lazım..son zamanlarda çok aktif olmasak ta 14 seneyi devirdik forum....
Fena devirdik ama çok fena.Akşam iyi devirdik Denizli'yi ama, onu da unutmamak lazım..![]()
Fazladan müzik attığın için 1 Puan yemişsin. Zaten 11 Puanın olduğu için sistem 1 Puan daha gelince otomatik 3 gün yasaklamış. Kasıtlı ban atma yok yani.ne yapmışım da banlandım?
çok kasıyorlar sanki v90 256kbps modem kullanıyoruz da...Fazladan müzik attığın için 1 Puan yemişsin. Zaten 11 Puanın olduğu için sistem 1 Puan daha gelince otomatik 3 gün yasaklamış. Kasıtlı ban atma yok yani.
Bende de aynısı oldu şimdi de düzgün kafa dengi biriyle evlensem mutlu olurum diye düşünüyorum bir yandan da düşünmek istemiyorum ?Ahhhhhhh şu aptal okuldan mezun olunca mutlu olacağımı sanmıştımmmm!!! Bir halta yaramamaktan bıktımmmmmmmmmmmmmmm! Büyümek! Senden nefret ediyorummMmmmmmmmm
burdurland gerekli.Gereksiz şeylere vakit ayırmaktan sıkıldım ama yapacak başka şey de yok..
Hiçbir şeyi düşünmek istemiyorum düşünmektende nefret ediyorum.Bende de aynısı oldu şimdi de düzgün kafa dengi biriyle evlensem mutlu olurum diye düşünüyorum bir yandan da düşünmek istemiyorum ?
ama düşünmezsen ölürsünHiçbir şeyi düşünmek istemiyorum düşünmektende nefret ediyorum.
burdurland için şarkı meme'i lazım.
ne alaka?burdurland'i yeni keşfetmedin di mi?
birden her yerde reklam yapmaya başladın da ondan dedimBabam Telefon Araştırdığımı Sanıyor. Görmesin Diye Sabitleyip Küçülttüm
Ekli dosyayı görüntüle 105687
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne alaka?
Ama Sadece Okuyordum. Bu Aralar Meme Üretmeye Başladım.birden her yerde reklam yapmaya başladın da ondan dedim![]()
Sağlam bir bilgisayarcı olsaydık düşünmeye zaman kalmazdı yoğunluktan.En büyük hayalimdi pc ustası olup onlarla uğraşırken kendimi kaybetmek düşünmeye bile zaman ayıramamak beyni yakmak ama olmadı ?Hiçbir şeyi düşünmek istemiyorum düşünmektende nefret ediyorum.
Bir zamanlar ben de istiyordum, evde sök tak yapması zevkli fakat bunu iş haline getirince voltaj ölçümleri falan da gerekiyor beni bayar dedim yazılıma atladım, iyi ki atlamışım en azından benim için daha zevkli ?Sağlam bir bilgisayarcı olsaydık düşünmeye zaman kalmazdı yoğunluktan.En büyük hayalimdi pc ustası olup onlarla uğraşırken kendimi kaybetmek düşünmeye bile zaman ayıramamak beyni yakmak ama olmadı ?
Apple'ın 2016'dan bütün lansmanlarını izledim ben. AMD GPU'lar gelesiye kadar Samsung bitik gözümde.Sen ve apple? Samsung'a ne oldu?![]()
İş yerinde sök tak uğraş eve gelince de yazılıma dalacan falan böyle hani o kadar yoğun olacan ki hiçbir şey düşünecek zamanın kalmayacak en temizi.Bir zamanlar ben de istiyordum, evde sök tak yapması zevkli fakat bunu iş haline getirince voltaj ölçümleri falan da gerekiyor beni bayar dedim yazılıma atladım, iyi ki atlamışım en azından benim için daha zevkli ?
Buna robot gibi yaşamak denmez mi?İş yerinde sök tak uğraş eve gelince de yazılıma dalacan falan böyle hani o kadar yoğun olacan ki hiçbir şey düşünecek zamanın kalmayacak en temizi.
E şimdi de öyle her gün evdeyim aynı şeyleri yapıyorum üstüne nasıl olacak sonum diye düşünmekten kafayı yiyorum en azından diğerinde düşünmeye vakit kalmaz zaman da hızlı geçer.Buna robot gibi yaşamak denmez mi?
Psikiyatriye gittiniz mi hiç? Psikiyatri bu tarz zorlu ancak aşılması basit olan durumlar için birebirdir.E şimdi de öyle her gün evdeyim aynı şeyleri yapıyorum üstüne nasıl olacak sonum diye düşünmekten kafayı yiyorum en azından diğerinde düşünmeye vakit kalmaz zaman da hızlı geçer.
Gitmedim ancak Facebook'ta sosyal fobi grubuna katılmıştım orda çok insan tanıdım çoğu da gidiyordu hepsine de ilaç yazıp yollamışlar sonuç alan yok ilaç aldıkları sürece iyilermiş etkisi geçince aynı bir süre sonra bağımlılık yapıyormuş ilaçlar ve ciddi yan etkileri oluyormuş.İlaca başlayan kişiler sonra da nasıl kurtulurum ilaçtan diye konu açmaya başlayınca bu saçma bir döngü dedim.Açıkçası psikiyatriye gerek yok ki normal sürekli çalıştığım bir işim olsa hayatı biraz düzene oturtabilsem bir sıkıntı kalmayacak insanın bahtı kara olmasın yeter.Milyonlarca turizmci işsiz kaldı onlardan biri de benim.Psikiyatriye gittiniz mi hiç? Psikiyatri bu tarz zorlu ancak aşılması basit olan durumlar için birebirdir.