Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

Murat Burç

SDN Okuru
Vallahi billahi şu milletteki para ve boş zaman bolluğunu bir türlü anlayamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bugün iPad'e macos, macbook'a arm işlemci gelebilir. Heyecanla bekliyorum.

Çayımı aldım bekliyorum.

Son düzenleyen moderatör:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Fazladan müzik attığın için 1 Puan yemişsin. Zaten 11 Puanın olduğu için sistem 1 Puan daha gelince otomatik 3 gün yasaklamış. Kasıtlı ban atma yok yani.
çok kasıyorlar sanki v90 256kbps modem kullanıyoruz da...
kullandım e250 ile o hızı sorun yoktu.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Ahhhhhhh şu aptal okuldan mezun olunca mutlu olacağımı sanmıştımmmm!!! Bir halta yaramamaktan bıktımmmmmmmmmmmmmmm! Büyümek! Senden nefret ediyorummMmmmmmmmm
Bende de aynısı oldu şimdi de düzgün kafa dengi biriyle evlensem mutlu olurum diye düşünüyorum bir yandan da düşünmek istemiyorum ?

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
1592869303329.png

harry botter zounds

Sırf fps oyunu yapçam diye yaptığım ameleliğe bak.

1592869452655.png

İngilizce Çeviri;
Mom can we get Pewdiepie?
No we have Pewdiepie At home
Pewdiepie At Home: R/BURDURLAND

Biri burdurland için şunu yapmış ya deliriyorum srjgshgjsr;
1592869558028.png

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Hiçbir şeyi düşünmek istemiyorum düşünmektende nefret ediyorum.
Sağlam bir bilgisayarcı olsaydık düşünmeye zaman kalmazdı yoğunluktan.En büyük hayalimdi pc ustası olup onlarla uğraşırken kendimi kaybetmek düşünmeye bile zaman ayıramamak beyni yakmak ama olmadı ?

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Sağlam bir bilgisayarcı olsaydık düşünmeye zaman kalmazdı yoğunluktan.En büyük hayalimdi pc ustası olup onlarla uğraşırken kendimi kaybetmek düşünmeye bile zaman ayıramamak beyni yakmak ama olmadı ?
Bir zamanlar ben de istiyordum, evde sök tak yapması zevkli fakat bunu iş haline getirince voltaj ölçümleri falan da gerekiyor beni bayar dedim yazılıma atladım, iyi ki atlamışım en azından benim için daha zevkli ?

Reaksiyon puanı
6,371
Forumda sürekli fan boy ve bilmeden konuşan sayısı artıyor. Bu gün bende fark etmeden o kişilerin yaptığını yapmış oldum. Şu an gerçekten kendimden utanıyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sen ve apple? Samsung'a ne oldu? :)
Apple'ın 2016'dan bütün lansmanlarını izledim ben. AMD GPU'lar gelesiye kadar Samsung bitik gözümde.
iPad Pro artık bir numaraları geliştirme aracı oldu Apple'da. Geliştiricilere verdikleri Mac mini'de A12Z ve Macos var. Muhtemelen iPad Pro'lara baya destek geleceke geliştirme konusunda. Xcode varmıydı bilmiyorum o da geliyor herhalde.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Bir zamanlar ben de istiyordum, evde sök tak yapması zevkli fakat bunu iş haline getirince voltaj ölçümleri falan da gerekiyor beni bayar dedim yazılıma atladım, iyi ki atlamışım en azından benim için daha zevkli ?
İş yerinde sök tak uğraş eve gelince de yazılıma dalacan falan böyle hani o kadar yoğun olacan ki hiçbir şey düşünecek zamanın kalmayacak en temizi.

Reaksiyon puanı
5,171
E şimdi de öyle her gün evdeyim aynı şeyleri yapıyorum üstüne nasıl olacak sonum diye düşünmekten kafayı yiyorum en azından diğerinde düşünmeye vakit kalmaz zaman da hızlı geçer.
Psikiyatriye gittiniz mi hiç? Psikiyatri bu tarz zorlu ancak aşılması basit olan durumlar için birebirdir.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Psikiyatriye gittiniz mi hiç? Psikiyatri bu tarz zorlu ancak aşılması basit olan durumlar için birebirdir.
Gitmedim ancak Facebook'ta sosyal fobi grubuna katılmıştım orda çok insan tanıdım çoğu da gidiyordu hepsine de ilaç yazıp yollamışlar sonuç alan yok ilaç aldıkları sürece iyilermiş etkisi geçince aynı bir süre sonra bağımlılık yapıyormuş ilaçlar ve ciddi yan etkileri oluyormuş.İlaca başlayan kişiler sonra da nasıl kurtulurum ilaçtan diye konu açmaya başlayınca bu saçma bir döngü dedim.Açıkçası psikiyatriye gerek yok ki normal sürekli çalıştığım bir işim olsa hayatı biraz düzene oturtabilsem bir sıkıntı kalmayacak insanın bahtı kara olmasın yeter.Milyonlarca turizmci işsiz kaldı onlardan biri de benim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...