- Reaksiyon puanı
- 15,467
Hoşgeldin.Yine, Yeni, Yeniden ...
Görecez artık onu![]()

Hoşgeldin.Yine, Yeni, Yeniden ...
Görecez artık onu![]()
Hoşgeldin.
Vurdurdum beğenmedim.Benimde kafa düzgün olsa bende kazıtacağım ama kafa yamuk ve kocaman.![]()
Göz alti icin gerekçe göremiyorum ne yapti hakemi dövdü? Sahaya girdi çıkart stad dışına tamam niye büyütüyorlar ki?Gözaltından çıkınca(eğer çıkarsa) ne diyecek bakalım...
O zaman bir dahaki maç bir elimize sdn diğer elimize Türk bayrağı alarak forumca sahaya dalalım. Hatta Erdi Özüağ ile Hakkı Alkan'ı barıştırıp davulcu olarak yanımızda götürelim. Hakkı Alkan Erdi Özüağ'a baktıkça gaza gelsin daha fazla vursun. Bizde Hakkı Alkan davula vurdukça daha hızlı koşalım. Bakalım ilk kim hitlere girecek yarışı yapalım.Göz alti icin gerekçe göremiyorum ne yapti hakemi dövdü? Sahaya girdi çıkart stad dışına tamam niye büyütüyorlar ki?
En iyisi değilde en doğrusunu biliyor olabilirForum yönetimi herşeyin en iyisini mi biliyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya da tüm görüşleri kusursuz ötesi mi?
Küs değiller ki?O zaman bir dahaki maç bir elimize sdn diğer elimize Türk bayrağı alarak forumca sahaya dalalım. Hatta Erdi Özüağ ile Hakkı Alkan'ı barıştırıp davulcu olarak yanımızda götürelim. Hakkı Alkan Erdi Özüağ'a baktıkça gaza gelsin daha fazla vursun. Bizde Hakkı Alkan davula vurdukça daha hızlı koşalım. Bakalım ilk kim hitlere girecek yarışı yapalım.
Kafa malum organa döndü.Bizlede paylaşabilirsin![]()
Neden?En iyisi değilde en doğrusunu biliyor olabilir![]()
Ryzen 3600x daha iyi F/P orani yüksek.
9.nesil cok atesli ondan tercih edilmiyor...i5 9600K havada karada denizde 3600X'in içinden geçiyor üstelik daha ucuz ve efsane ötesi bir oc performansı var oc ile kullanılan i5 9600K'nın yanında 3600x , gtx 960'ın yanındaki rx 460 gibi kalıyor o derece f/p oranı ve yazılımsal desteği yüksek bir işlemci ve r5 3600'de oc'lu i5 9600k sıcaklığı var diye biliyorum.UserBenchmark: AMD Ryzen 5 3600X vs Intel Core i5-9600K
cpu.userbenchmark.com
Şuan p/f konusunda i3 9100f, i5 9400f,i5 9600k gibi işlemcilerden daha iyisi yok ilerisi için i5 9600k daha iyi ve sanırım i9 9900k gibi sasdece çoklu çekirdek zımbırtısı 9900k da yüksek ama bunu masaüstü pc'lerde sınıflandırmak yanlış çünkü sunucu odaklı bir kıyaslama bu masaüstü ile pek bir alakası yok ve Xeon işlemcilerin çok çekirdek zımbırtısından bahsetmeye gerek yok. xD9.nesil cok atesli ondan tercih edilmiyor...
Kaç derece?Çok sıcakk...
Buralarda 48'e zorlayan bölgeler var ama yakıcı bir nemi olduğu için siz daha şanslısınız nerelisin?@VECTORRR
3 gündür 39 diyor ama bugünü bilmiyorum
Bu da nedir?elemal yazıyı yazıyor kenara çekiliyor,cevap ta vermiyor,yazılanlara bakıp bakıp gülüyor mu,yoksa analiz mi yapıyor
aslı olan cevap vermemek,suyun başında susuz bırakmak gerek
cevap verildikçe gevrek simit gibi gevriyor,,
karşılık verilmemeli, ortada kalsın ,çayırlara dalsın
aynı kafa,ha nato mermer,nato kafa
kalkar 1980 öncesini bilmez ,foruma istenmeyeni ister
diğeri açlığı bilmez,çaresizlik görmemiş sözünü eder
istenmeyeni isteyen,istediğine cevap olan kulübe gitsin
sefilliği sakız eden,parasız aylak,ayağında çarıkla dolaşsın
istenmeyeni isteyenin ,karnı tok,sırtı pek
eli işte,gözü oynaşta,boşta kalmış eşinir toprakta
ötekini verin işe,koyun wc girişine,dalsın hayallere
belki armut pişer de,düşer ağzına,döner ozana
Birilerine hakaret gibi geldi ama ben olmadığım kesin sanırım kimden bahsettiğini anladım...
öylesine yazdım canım sıkıldı
hakaret mi ,hayır canım hakaret değil,ben şiir yazdım,bunda ne kötülük var,sözlerde herkesin kullandığı sözlerBirilerine hakaret gibi geldi ama ben olmadığım kesin sanırım kimden bahsettiğini anladım...
Tariz şiir tipi yüzünden idam edilen şairler var.hakaret mi ,hayır canım hakaret değil,ben şiir yazdım,bunda ne kötülük var,sözlerde herkesin kullandığı sözler