• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi ben OnePlus 6 alayım diyorum fiyata bakıyorum 4500 TL. yahu bu cihaz 550 dolar ya 550 dolar. Allah belanızı versin.

Windows ay pardon Wincort ıssız bir adada bataklıkta kaybol.
Süpaneke amin.

:D ahahah. Huawei benchmark testlerinde resmi olarak hile yaptığını kabul etmesine çok şaşırdım.

thumbs_b2_956712e4448fe98cde4a5bbf5a8fafc0.jpg

Screenshot_20180909-232219.png
Bu adamın adı neydi nerden tanıdık geldi gözüme?
Adı Mehmet'te soyadını bulamadım.

Geçen gün dışarda dolaşırken bi arkadaşla kıraathaneye denk geldik. Merak ettik girielim dedik. Girişteki levhada bulunduğumuz şehrin belediyesi tarafından restore edilmiştir yazıyordu. Neyse girdik içeri, içerisi yıkık döküktü. Restore edilen yer falan yoktu ve herkes eski düzen oyun oynuyordu. Uzunca bir süre dolaştıktan sonra o bahsettikleri meşhur kitapları bulabildik. Neredeyse 50 yıllık bir kitaplığın üst rafına kavanoz tarzı bir şeyler konuş alt raftada belki 15 yıllık okunmayacak düzeyde 3 5 kitap vardı. Uzunca bir süre düşündüm acaba bu kıraathaneler a b yada c partisinin yapılanma alanımı yoksa devlet teşvik falan veriyorda insanlar para için mi yapıyor...

Kaybedeceğini biIe biIe neden mücadeIe ediyorsun dedi, öIeceğini biIdiği haIde yaşadığını unutmuştu.

Mesele İnsanın umuduna hapsolmaması..
Bu hayatta her türlü kazanmış oluyorsunuz ya başarıyı kazanıyorsunuz yada mağlubiyeti ....

Devlet bursu geçtim kredi veriyor ve onun fiyatında zerre değişiklik olmadı.
Ama herşey zamlandıo herşey. Muhtemelen yurt yemekhanesi de zamlandı. Şimdi devlet v erdiği günlük yemek desteğini artırdı mı meçhul.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Adaletsizliğe mi söveyim, yoksa ben neden o adaletsiz kısımda değilim ona mı söveyim bilemiyorum.
O yüzden bu dünyanın allah belasını versin.

3 kameraları, ekrandan parmak izi okuyan OP6T Avrupada 550 euro iken Türkiye'de 5000-5500 TL olacak.
Tl'yi bu kadar değersizletirenlerin Allah binbir türlü belasını versin.

Yav hala derbi maçı kazanıp şampiyon olmuş gibi "böyle devam ettiğiniz sürece kaybedeceksiniz" tarzı cümleler görüyorum, kime ne ki TL'den? adamlar kazanmış baksana :D

Daha çocuktum ama unutmamışım unutulacak gibide değil hayatımızın hep bir parçası nostalji

azobaskan_Ekran_Alintisi46260.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...