Tys23
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 1,230
Telefonda Vpn full açık kaldı şarj bildiğin akmış gitmiş.

Telefonda Vpn full açık kaldı şarj bildiğin akmış gitmiş.
Benimki de böyle sanırım hemen hemen aynıEkli dosyayı görüntüle 14989 1 milyonuncu müşteri şerefine 100 mbps internet he hadi ordan hadi boş yapma superonline. Upload a bak ya fiber de upload 0 hiç yok.
Gerçi download da yok ama testte 3 gözüküyor.
telefonun rengi siyah ise kulaklık ve şarj kablosu da siyah olmalı aksi söz konusu bile edilmemeli...
 iphone 3 kablosu adaptöründen tutun da kalın uçlu orj. şarj aletine kadar çekmecemde duruyor
 iphone 3 kablosu adaptöründen tutun da kalın uçlu orj. şarj aletine kadar çekmecemde duruyor 
  sony ericson w300 kulaklığı bile duruyor
 sony ericson w300 kulaklığı bile duruyor  e 250 data kablosu falan bir sürü malzeme
  e 250 data kablosu falan bir sürü malzeme 

Vodafone herkese yapıyor bunu.
iPhone 7 lan bu ne diyon sen değişik?
Evin içinde tek çizgi mş çeker yahu.
müdür sen ne yapmışsın yavsiyah telefona beyaz aksesuar koyan firmalar duyun bizi !
telefonum siyah, kılıf kırmızı, kulaklık beyaz, şarj kablosu mavi, şarj adaptörü beyaz peki neden mi çünkü eski telefonlarımın aksesuarlarını satarken vermiyorumiphone 3 kablosu adaptöründen tutun da kalın uçlu orj. şarj aletine kadar çekmecemde duruyor
çekmecenin içini kağıt havluların içerisinde ki kartonu 3 e bölerek göz göz yaptımsony ericson w300 kulaklığı bile duruyor
e 250 data kablosu falan bir sürü malzeme

müdür sen ne yapmışsın yav

Ben oyun hakkında ne sorusu sordum acaba cidden hatırlamıyorum silindi diyor ? birde oyun cafe de sorun denilmiş aydınlatırsanız sevinirim .

Halkımız çok saf. Her şeye inanıyor.Şu Facebook kadar gereksiz yer yok nerde yalan nerde yanlış bilgi varsa paylaşılıyor ve hepsinede inanıyor millet sorgulamadan araştırmadan
 @Hakkı Alkan
 @Hakkı Alkanopera kullanmıyor musun?Nazara geldi Zenmate. Çember daralıyor.
Bende 2 gündür sıkıntı da Zenmate.Nazara geldi Zenmate. Çember daralıyor.