- Reaksiyon puanı
- 816
Ne oldu? Yardımcı olalım uygun konuda.Kafayı yedirir bu steam adama yahu.![]()
Herkes iftardadır.İyi akşamlar kimse yokmu ya?
İyi akşamlar, tıkınıyoruz buyur [emoji16]İyi akşamlar kimse yokmu ya?
Afiyet olsun biz tıkındık bile.İyi akşamlar, tıkınıyoruz buyur [emoji16]
Sizede afiyet olsun arkadaşlarAfiyet olsun biz tıkındık bile.
Gecen gün buraya yazdım ama kimse ya anlamadı ya ilgilenmedi. Bu superinline'nin yaptığı olayın kanunda kabul edilebilir yanı yapabileceğine dair bir hüküm var mı ki?Turkcell Superonline kullanıcılarına zorla reklam gösteriyor muş çok ilginç, firmalar neden böyle ahlaksızca yöntemlere başvururlar?
Başka bir başlık açayım orada konuşalımGecen gün buraya yazdım ama kimse ya anlamadı ya ilgilenmedi. Bu superinline'nin yaptığı olayın kanunda kabul edilebilir yanı yapabileceğine dair bir hüküm var mı ki?
hoş geldin.Uzun bi aradan sonra tekrardan geldim, özlemişim.
Hoşbulduk,hoş geldin.![]()
Bizim olmuyor nedenseHer şey çok güzel olacak
Amcam da dün saçı kazıtmış top sakal bırakmış tanıyamaz oldumBeyler dün canım sıkıldı saçımı 1 numara yaptım.Kendim kestim aynaya bakınca kendimi tanıyamıyorumAlışması 1-2 dk sürüyor
Kafa yapısı önemli benimkisi 3 numaraya hiç uygun değil ama yaptık bir şeyler.Bunun gibi oldu ama ben zayıfım.Düşünün halimi
Budistlere benzedim.
![]()
bir süreliğine aynaya bakmasam iyidir kafamın yarısı yokmuş gibi aynaya bakınca.Cidden çok garip.Neyse yaz geldi en azından belki saçlarımı uzatırımAmcam da dün saçı kazıtmış top sakal bırakmış tanıyamaz oldum
yaz biter uzayana kadarbir süreliğine aynaya bakmasam iyidir kafamın yarısı yokmuş gibi aynaya bakınca.Cidden çok garip.Neyse yaz geldi en azından belki saçlarımı uzatırım![]()
Yaş kaç?Gelecekten sesleniyorum yıl 2050 :
-Nerde o eski ramazanlar?
Cidden baydı ama artık bu ya yıllardır aynı terane ne vardı bu eski ramazanlarda bi anlasam belki anlardım neden suyu çıkana kdr ısrarla dile geldiğini.
harbidenyaz biter uzayana kadar![]()
26ya az kaldıYaş kaç?