goodolddays
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 202
Konunun başına yazdım bana da bişey bulun değiştireyim diye de bt39 dediler, onu da ben beğenmedim

Aklıma bişey gelirse ve eSa uygun görürse değiştirebilirim
Konunun başına yazdım bana da bişey bulun değiştireyim diye de bt39 dediler, onu da ben beğenmedim
avatara bakaraktan "True Love" u önerebilirim![]()
Abi bence sizin nick güzel. Diğerleri pek olmuyor. Böyle kalsın bence.
Teşekkürler.
HTML 'den sonra CSS'ye de bak.![]()
Evet ya kötü oldu buKimseyi taniyamiyorum.Herkes nick değiştirmiş, takip edemiyoruz yaw [MENTION=130683]Kadima[/MENTION] hayırlı olsun yeni nickin![]()
İllegal bir durumdur. Yani yasak ve suçtur. Üniversite öğrencisiysen dreamspark a bak belki ücretsiz veriyorlardır.crack'li office kullanmak suç mu?
Çan eğrisi varsa dua et herkes düşük alsınGüne düşürülen uçakla başlamak...Devamında kötü geçmesi muhtemel vize...
Sanırım oluyor bu derste çan eğrisi. Umudum o yönde ama bakalım.Çan eğrisi varsa dua et herkes düşük alsın![]()
Sanırım oluyor bu derste çan eğrisi. Umudum o yönde ama bakalım.![]()
Sanırım bizim de matemetik düşük gelecek.Bizim çan eğrisi bir keresinde Matematik dersi için 34 e düşmüştü![]()
Sistem toplama ile ilgili. Masaustu donanim bolumu sanirim.[MENTION=352859]odessa[/MENTION]
Hangi bölüm tam olarak? Normalde herhangi bir bölüme girince en altta yetkili kişilerin kim olduğunu gösteriyor. Kimse yoksa süper moderatörler ilgileniyor sanırım.
Sistem toplama ile ilgili. Masaustu donanim bolumu sanirim.
Neden ne sıkıntisi varŞu teog bir geçsin ben telefonu servise gönderiyim.
Neden ne sıkıntisi var
Basarilar diler3 gün boyunca kendimi sadece teog a verdim inşallah başarılı olurum![]()
3 gün boyunca kendimi sadece teog a verdim inşallah başarılı olurum![]()
Sağol abiBaşarılar.
Benim sinav haftasi komple kötü geciyor. Derste hocayi dinlememek gibi saçma bir huyum var. Sonunda konulari yetistiremiyorum ve yazilidan dusuk aliyorum. Hersey 2. Sinavlara bağli suan.Vize çok kötü geçti. Final bile kurtarmaz bunu.