Kim demiş bunu ? Tahmin ettiğim yeşil kırmızı sarı paçavralılar mı?Adamlar İstanbul'u başkentleri yapacak miş miş miş te muş muş... [emoji38] [emoji38] [emoji38] :dil:

Kim demiş bunu ? Tahmin ettiğim yeşil kırmızı sarı paçavralılar mı?Adamlar İstanbul'u başkentleri yapacak miş miş miş te muş muş... [emoji38] [emoji38] [emoji38] :dil:
Kim demiş bunu ? Tahmin ettiğim yeşil kırmızı sarı paçavralılar mı?![]()
Keşke GM Discovery II almasaydımda 100-150 tl daha verip GM Elite alsaydım OFFFFFFFFFFF![]()
Bugün Far Cry 3 gecesi olacak gibi. Tabi yüklenirse...
Bende korsan vardı. Biraz başlamıştım. Masaüstü sonra yıldı sanırım.far cry3 güzeldi ey gidi gunler
normal gayet iyi.Sıcaklık değerleri Kritik buldum siz ne dersiniz?
İşlem altında olmadan durum bu;
![]()
Firefox Chrome Açık şekildeyken;
![]()
15 dakika oldu bilgisayarı açalı ve şuan GPU 91 Buldu :unsure:
temp1: +47.0°C (high = -39.0°C, hyst = -3.0°C) ALARM sensor = thermistortemp2: +60.5°C (high = +80.0°C, hyst = +75.0°C) sensor = thermistor
temp3: +49.5°C (high = +80.0°C, hyst = +75.0°C) sensor = thermistor
leblebi fırını...
leblebi fırını...
Hocam bana hiç normal gelmedi ekran kartı GPU biraz önce 103 çıktı şuan söktüm temizledim termal yeniliyorumnormal gayet iyi.
Kod:temp1: +47.0°C (high = -39.0°C, hyst = -3.0°C) ALARM sensor = thermistortemp2: +60.5°C (high = +80.0°C, hyst = +75.0°C) sensor = thermistor temp3: +49.5°C (high = +80.0°C, hyst = +75.0°C) sensor = thermistor
şuan linux mint17.1 10240 sağlam kalsın panelde ısıları görebimek için linux mint açık.O zaman el capitan>Windows 10 mu?
ben gpu'yu görmedim o anormal benim gpu 46c core0 57c core1 50c nasıl iş aynı kılıfta iki çekirdek farklı ısılar...Hocam bana hiç normal gelmedi ekran kartı GPU biraz önce 103 çıktı şuan söktüm temizledim termal yeniliyorum
Allah'a şükür yerinde , seni sormalıForum milletinin güzel insanları; nasılsınız, haliniz keyfiniz yerinde mi![]()
aslında sağ tarafa bir yere canlı sohbet mi koysak ne4700 sayfa yapmışsınız![]()