- Reaksiyon puanı
- 1,876
Beyler ilk haftadan kota bitti şu an babamın netten giriyorum. Ttnet amca eskiden ara ara internet yolluyorsu şimdi öyle yapacak mı acep,
Şuan hesap kısıtlıymış.Bir şey alınca eklerim. Yalnız bu bilgisayarda oyunboynayabilmemnimkansız gibi bir şey. Ben yine de eklerim seni.[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] steam hesabın varsa ekle beni birlikte oynarız. Nick forumla aynı. Foto da aynı![]()
Naptınız lan internetle 😂Beyler ilk haftadan kota bitti şu an babamın netten giriyorum. Ttnet amca eskiden ara ara internet yolluyorsu şimdi öyle yapacak mı acep,
Naptınız lan internetle [emoji23]
Şuan hesap kısıtlıymış.Bir şey alınca eklerim. Yalnız bu bilgisayarda oyunboynayabilmemnimkansız gibi bir şey. Ben yine de eklerim seni.![]()
Şuan ne ben ekleyebiliyorum ne de sen. Bir oyun satın almam gerekiyormuş. Kısıtlıymış hesap.Adın ne ekleyim seni?
😯 100 gb bizimki 2 haftada doluyor annem sağolsun günde 3 film izliyo16 Gb internetten ne beklersin ki?
Beleşe birşey kur işteŞuan ne ben ekleyebiliyorum ne de sen. Bir oyun satın almam gerekiyormuş. Kısıtlıymış hesap.
O zaman oluyor mu? [MENTION=312196]edox[/MENTION] En az 15 Tl'lik bir oyun alman lazım dedi.Beleşe birşey kur işte
Sen ETS2'ye bak.Çok değişik indirimler var la kesin almam lazım
![]()
Sen ETS2'ye bak.Ben bugün Inninal kart alıp Ets2 ve cs:go alıcam. Kenarda dursun.
![]()
Enpara varken ininal nedir ya ben sizi anlamıyorum arkadaş -_-Annem bugün 50 Tl vercekti 5Tl fazla alır inanial alıp para yükleyecem harcıyacam hepsini![]()
Dibimde migros var. 5 dakikada alıcam.Enpara varken ininal nedir ya ben sizi anlamıyorum arkadaş -_-
Dibimde migros var. 5 dakikada alıcam.
Zaten gizli alıyorum.Başvuru işlerine girersem anlarlar.![]()
Inninal'i hemen alıyorsun. Başvuru yok.Başvurusu uzun mu sürüyor? Anaaam bugün cuma ya.
Inninal'i hemen alıyorsun. Başvuru yok.
5 dakikada işlemler bitiyor. Siteden aktifleştiriyorsun hesabı. Sonra dilediğin gibi kullan.
Aldığın yerdekilere rica et interneti kullandırsınlar.Kartı ptt'de aktifleştiremiyoz mu? Evde internet yok para yüklemek için bir internet bulmam lazım.
Aktifleştirmek işlemi yapmana gerek yok ki direk kullan. Ben aktifleştirme yapmamıştım .Kartı ptt'de aktifleştiremiyoz mu? Evde internet yok para yüklemek için bir internet bulmam lazım.
İçindeki para bitince PTT Matik'lerden para yükleme yaparken hata verir ama öyle. Aktifleştirme şart.Aktifleştirmek işlemi yapmana gerek yok ki direk kullan. Ben aktifleştirme yapmamıştım .
Hocam migros tan yüklerken sıkıntı çıkmıyor ben ptt atm filan uğraşıyorum. Migros ta yükleme yapıp kullanıyordum.İçindeki para bitince PTT Matik'lerden para yükleme yaparken hata verir ama öyle. Aktifleştirme şart.
Ptt mi uğraştırıyor? 30 saniye sürüyor toplamda. Migros için uğraşıyorsunuz siz asılHocam migros tan yüklerken sıkıntı çıkmıyor ben ptt atm filan uğraşıyorum. Migros ta yükleme yapıp kullanıyordum.
Ptt bana sapa oluyor . Yakın olan yerde de öyle bir kuyruk oluyor ki insan soguyor zaten 1 yıldır kullanmıyorum direk banka kartı kullanıyorum.Ptt mi uğraştırıyor? 30 saniye sürüyor toplamda. Migros için uğraşıyorsunuz siz asıl![]()