- Reaksiyon puanı
- 1,710
Çok hastayım yavbaşım ağrıyor. Her yerim ağrıyor. Offf:crying:
Geçmiş olsun.
Çok hastayım yavbaşım ağrıyor. Her yerim ağrıyor. Offf:crying:
Bi teknoloji sitesi bunun incelemesini yaptıydı. İzleyebilirsin. Adam çekiçle vuruyor bişey olmuyordu. (Şu atar yapan adam)![]()
![]()
Beyler baya övüyorlar yorumlar da olumlu. Aranızda kullanan var mı ben okullar tatil olunca almayı düşünüyorum.
Bi teknoloji sitesi bunun incelemesini yaptıydı. İzleyebilirsin. Adam çekiçle vuruyor bişey olmuyordu. (Şu atar yapan adam)
Bak bende ogrenciyim ailemin verdiği harcliktan başka gelirim yok ve öyle zengin felanda değiliz. Mesela bi oyun veya dlc biseyi gözüme kestiriyorum ve bunun için az az kenara para atiyorum indirime girdiğinde veya parayı tamamladığımda ininale atiyorum parayı alıyorum oyunu. Bu çok zor olmamalı.
Bak bende ogrenciyim ailemin verdiği harcliktan başka gelirim yok ve öyle zengin felanda değiliz. Mesela bi oyun veya dlc biseyi gözüme kestiriyorum ve bunun için az az kenara para atiyorum indirime girdiğinde veya parayı tamamladığında ininale arıyorum parayı alıyorum oyunu. Bu çok zor olmamalı.
Adamın dibi işte budur[emoji2] ekle beniworld of tanks blitz sabit konusumu açsak![]()
oynuyomusunAdamın dibi işte budur[emoji2] ekle beni
Bak benim derdim senin maddi durumun değil. Ben korsana destek vermiyorum olay bu. Oyuna o kadar indirim geliyor 5tl felan oluyor hakkini vermiceksinde ne yapicaksin. İlla korsan oynamak istiyorsan internette crack bol.Elime zar zor harçlık geçiyorsa bu annemin babamın ya da benim suçum değil!
illuminatinin açtığını zannettiğim sitelerden biri her şeyi biliyor mübarek bugüne kadar yanlış cevap çıkmadı
http://tr.akinator.com
![]()
Türkiye trendi rengarmış :d
![]()
![]()
![]()
Helal olsun valla
![]()
![]()
Beyler baya övüyorlar yorumlar da olumlu. Aranızda kullanan var mı ben okullar tatil olunca almayı düşünüyorum.
Canım sıkıldıkça oynuyorum Androide de gelmiştahminleri çok fazla iyi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu tarz birşey bende almayı düşünüyorum telefonuma. Yurt dışından getirtmeyi düşünüyorum şimdi aklımda bir soru var ben bu ürünü aldıktan sonra herhangi bir operatörcüye götüreceğim takması için bir ihtimal takamadı cihaza e şimdi ne olacak ürün ziyan mı olacak?