- Reaksiyon puanı
- 16,126
[video=youtube;rG478-dkuqA]https://www.youtube.com/watch?v=rG478-dkuqA[/video]
bundan sonra bu garip oluyor...
bundan sonra bu garip oluyor...
Ayicik bey kaç yaşında ve buranin üyesi mi hocam ?hala msi vr601-049'un msata desteklediğini sanan kardeşim var hatta grundig gnb1565 a1 i3'ün de msata desteklediğini sanıyor ayıcık...
Bunu yapanın amacı yokmuTTnet bugu buldum :clap:
AKK nasıl aşılır hemen anlatıyorum
Öncelikle torrentten ne indircekseniz başlatın indirmeye. Ondan sonra youtube'dan şarkı açın. Zaten 240p de başlar. Şarkı takılır felan takmayın. Sonra torrent'e bakın hız 450-500 kbs arası bir hızda inmeye bşlıyor. Şarkıyı kapatınca hız yine 350 ye düşüyor. Bu da benden size ipucu olsun![]()
Bunu yapanın amacı yokmu![]()
Evreka! Evreka! TermometreArkadaşlar bir konuda sizden yardım isteyeceğim. Saatlerdir kardeşimin ödevine bakıyorum ama bi şey anladığım yokbelki siz bulursunuz
buyrun resim
![]()
![]()
Hocam çok teşekkür ederim ne desem az saolun siz OlmasaydınızEvreka! Evreka! Termometre
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Sol alttaki mavi t den başka hocam![]()
Kendine gereğinden fazla sınır koy. Yani şu saate eve gelirim şu zaman şuradan geçerim bunları babana anlat paten almadan önce yani almadan önce hangi gün lerde hangi saatler arasında nerede ve hangi önlemleri alacağını anlat ama dediğim gibi gereğinden fazla kuralı şekilde anlat öyle bir noktaya gelsin ki baban senin sınırının altında kalsın izin versin...Beyler selamun aleyküm, size derdimi anlatıp hem rahatlamak, hem de tavsiyelerinizi almak istiyorum.
Yaklaşık 2-3 haftadır patene merak sardım. ( yaşım 16) . Küçüklükten de vardı bi ilgim, o yanım hep buruk kalmıştı almak isteyip alamamaktan. Şimdi ise tekrar almak istiyorum. Aileme yük olmamak amacıyla parasını da hazır ettim fakat, babam bu işe pek olumlu bakmıyor. Konuştuğumuzda, uzun boylu olduğum için tehlikeli olduğunu, bi süre sonra sıkılıp kenara atacağımı söyledi. Sıkılıp kenara atmıyacağımdan kesinlikle eminim. Tehlikeli diyor fakat, kendisine de söyledim, gerekli önlemleri alacağım ve trafiğe açık alanda sürmeyeceğim. Babama güzel bi dille bu olaya nasıl ikna edebilirim ?
Valla aynını yaptım ama malesef olmadı bendeTTnet bugu buldum :clap:
AKK nasıl aşılır hemen anlatıyorum
Öncelikle torrentten ne indircekseniz başlatın indirmeye. Ondan sonra youtube'dan şarkı açın. Zaten 240p de başlar. Şarkı takılır felan takmayın. Sonra torrent'e bakın hız 450-500 kbs arası bir hızda inmeye bşlıyor. Şarkıyı kapatınca hız yine 350 ye düşüyor. Bu da benden size ipucu olsun![]()
Kendine gereğinden fazla sınır koy. Yani şu saate eve gelirim şu zaman şuradan geçerim bunları babana anlat paten almadan önce yani almadan önce hangi gün lerde hangi saatler arasında nerede ve hangi önlemleri alacağını anlat ama dediğim gibi gereğinden fazla kuralı şekilde anlat öyle bir noktaya gelsin ki baban senin sınırının altında kalsın izin versin...
Ilk önce içimde kalmasın şunu diyimBeyler selamun aleyküm, size derdimi anlatıp hem rahatlamak, hem de tavsiyelerinizi almak istiyorum.
Yaklaşık 2-3 haftadır patene merak sardım. ( yaşım 16) . Küçüklükten de vardı bi ilgim, o yanım hep buruk kalmıştı almak isteyip alamamaktan. Şimdi ise tekrar almak istiyorum. Aileme yük olmamak amacıyla parasını da hazır ettim fakat, babam bu işe pek olumlu bakmıyor. Konuştuğumuzda, uzun boylu olduğum için tehlikeli olduğunu, bi süre sonra sıkılıp kenara atacağımı söyledi. Sıkılıp kenara atmıyacağımdan kesinlikle eminim. Tehlikeli diyor fakat, kendisine de söyledim, gerekli önlemleri alacağım ve trafiğe açık alanda sürmeyeceğim. Babama güzel bi dille bu olaya nasıl ikna edebilirim ?
Valla aynını yaptım ama malesef olmadı bendeindirme hızı 310 kb falan oluyo öyle videoyu kapayınca 350
![]()
Yok dns ayarlarım zaten google dnsdi. Gene denedim gene olmuyorAcaba şansıma mı oldu noldukiAlakası olurmu bilmiyorum şu videoyu açıp dene " https://www.youtube.com/watch?v=I_CORQrnfYw " ve dns gir şu 8.8... olanı. Ondan sonra dene bi istersen
![]()
Bende batının doğusundayim. Sıcaklık devamlı oynuyor [emoji2]şimdiden sıcaklar başladı.kışı özledik.5 gündür hava 20 derecenin üstünde.
![]()
Bende batının doğusundayim. Sıcaklık devamlı oynuyor [emoji2]
Bende batının doğusundayim. Sıcaklık devamlı oynuyor [emoji2]
Ayicik bey kaç yaşında ve buranin üyesi mi hocam ?![]()
Nickim düşündüğün şey değil, zamanında yöneticilerle de konuşmuşlugum var bu konu hakkındaIlk önce içimde kalmasın şunu diyimnickin güzelmiş
bunu biz sana burdan diyemeyiz an ve an Ailene bilgi ver babanla güzelce konuş baban nasıl biri onuda bilmek gerekli babanı biraz açıklasan?