Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben akşama erken gel diyince işte bakarız diyor akşama tarhana çorbasıyla mantı var diyince taamaaamm tamaaamm hemen gelcem diyoo pisss seniiiii :razz::razz::razz::razz::razz::razz:
Sabah Gebze'deki Ülker'e iş baş vurusuna gidiyorum minibüsten indim otobana doğru yürüyerek gidiyorum "it"in teki hiç havlamadan ses çıkarmadan geldi ısırmaya başladı "lan git" demeye kalmadan bacağımı kaptı bende kafasına vuruyorum tekmeyi ama dengesiz köpek vurduğumu da anlamıyor Allah'tan çift kol giymişim (çift kol dediğim hava soğuk diye içime uzun kollu üstüne de uzun kollu giydim ) kolumu da kaptı şe***siz köpek bende diğer kolumla vurdum o koca kafasına sonra bıraktı gitti amcanın tekide geldi köpekten kaçma dedi o an senin .... diyesim geldi ama yaşına hürmeten bişey demedim sonra başka arabanın teki gel gel işareti yaptı gideceğim yere götürdü su verdi Allah razı olsun
Neyse aşı oldum 2 tane daha olacakmışım ama işin gıcık tarafı o "it"e tekrar 10 gün sonra gidip bakmam gerekiyormuş o ölürse ona göre başka aşı yapacaklar :wacko: kudurmazsak iyidir ama kudurursam da gider o köpeği ısırırım
Bu arada sol elim ağrıyor bu köpek ne koca kafalıymış be :wacko:
Vizyona girecek bir filmden sponsorluğunu çeken bir mobil telefon hattı şirketine sahibiz. Ne acı verici, ne vahim bir durum. Sadece müşteri memnuyetindenmiş. Kimi kandırıyorlarsa...