Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AhmetAkcicek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok değilim ama olsun. Sorunu söyle belki bilirim beli mi olur

Arkadaşlar ekran kartım AMD RADEON X300/X550/X1050 .
Önceden oynadığım oyunları şimdi açıyorum oyun başladığı zaman 30 sn geçiyor oyun donuyor bu arada fare oynatabiliyorum tabii
sonra birden ekran 2 - 3 defa kararıp gidip geliyor.Sonra en sonunda kararıp kalıyor.Tek fare gözüküyor.Sonra masaüstüne geçince her şey normal oyunu tekrar açınca açılmıyor ekran kartından dolayı sonra bi klasörü açınca sağa sola götürünce dalgalanarak gidiyor. Önceden aynı oyunları açınca olmuyordu şuan her türlü oyunlarda en kötü oyunlar da bile bu hata var.
Tekrar pc ye reset atıp giriyorum sorun yok oyunu açınca yine aynı şekilde devam ediyor yani hiç bir türlü oyun açamıyorm.Bi ara ekran kartını çıkarıp taktım.1 Gün oyunlar da sıkıntı olmadı ama pc açılırken değişik sesler gldi suan o da yok.Tekrar sorunlar basladı.

Öncedende ekran kartını sıfırladı diye bişi çıkmıstı 2 hafta kadar önce

- - - Mesaj Güncellendi - - -

o bilgin kişi geldi sor bakalım

Arkadaşlar ekran kartım AMD RADEON X300/X550/X1050 .
Önceden oynadığım oyunları şimdi açıyorum oyun başladığı zaman 30 sn geçiyor oyun donuyor bu arada fare oynatabiliyorum tabii
sonra birden ekran 2 - 3 defa kararıp gidip geliyor.Sonra en sonunda kararıp kalıyor.Tek fare gözüküyor.Sonra masaüstüne geçince her şey normal oyunu tekrar açınca açılmıyor ekran kartından dolayı sonra bi klasörü açınca sağa sola götürünce dalgalanarak gidiyor. Önceden aynı oyunları açınca olmuyordu şuan her türlü oyunlarda en kötü oyunlar da bile bu hata var.
Tekrar pc ye reset atıp giriyorum sorun yok oyunu açınca yine aynı şekilde devam ediyor yani hiç bir türlü oyun açamıyorm.Bi ara ekran kartını çıkarıp taktım.1 Gün oyunlar da sıkıntı olmadı ama pc açılırken değişik sesler gldi suan o da yok.Tekrar sorunlar basladı.

Öncedende ekran kartını sıfırladı diye bişi çıkmıstı 2 hafta kadar önce

ee hadi bi çözüm bulunamıyor mu bu soruna önceden monitörde sorun vardı mavi kabloyu sadece takıyorum.Beyazı da takmadığımdan olabilir mi acaba .. ?

Yani DVI Kablosu ..

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
RADEON X300/X550/X1050 bunun bu kadar süre çalıştığına şükret emeklilik yaşı gelmiş yeni kart alman gerek ama agp olmalı bu anakart,cpu,ram ve psu'yu yaz bütçe ile yeni önerelim 200lira altına bişey çıkmaz 300-500 ve 550watt psu varsa...

AhmetAkcicek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
PC'Yİ 2006'da almıştım.Neyse ben özellikleri yaziyim .

İşlemci : Amd Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+,MMX,3DNOW(2CPUs).

Ram : 1Gb

Ekran kartı: ATI Radeon x300/x550/x1050 512 mb Dx 9.0c

PSU: 450 watt

Neleri değiştirmem gerek .? Bütçe şuan yok ama en gerekli olan şuan ekran kartı benim için en kaliteli oyunları bile oynayabiliyordum çoğunu shader model 2.0 olduğundan kaybediyordum.3.0 olsa bazı yeni nesil online oyunları oynayabiliyorum.Böyle bir makine ile lolde low da 30 - 35 [Max] fps alıyorum :)

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Steam amma uyukşun 5 gün oldu be, Ubisofta faceden yazdım 15 dk sonra sorunumu çözdüler. o değilde sıfırdan yan hesap açtım 33 oyun var içinde. Ama mutlu muyum? Hayır. Esas hesapta 136 oyun vardı.

AhmetAkcicek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gayet iyi yalnız bütçe yok :(

önerebileceğiniz daha ucuz iş görecek ekran kartı var mı acaba ?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Çok işim var aslında ama bir gram çalışma isteğim yok :sleeping:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
sende hayırlı cumartesiler de yarın hayırlı cuma demek yanlış değil.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317

Teşekkürler SDN. Doğum günümü hatırlayan nadir kişilerdensiniz :)

(her ne kadar sistemden de olsa :D )

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Doğum günün kutlu olsun [MENTION=385184]mic check[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...