- Reaksiyon puanı
- 530
Ölen kimse Allah rahmet eylesin.
Yalnız hoca muhteşem bir sela okuyor.
Yalnız hoca muhteşem bir sela okuyor.

@desperado64 çok alakasız olmuş ama güzel beğendim.Saz konusunda Ahmet Koç da iyi diye biliyorum eski bir bağlama ustası olarak söylüyorum bu sözleri.
![]()
S5 fiyatı 3322 tl miymiş neymiş
beyler bi yerden ıbm thınkpad 240 gelmış, bios şifresi bilinmiyor ve bios şifresi girmeden laptoba gırılmıyor ne yapılabilir bios pilini çıkartmak zor olur laptobu dağıtmak ıstemıyorum.
pek bilgim yok bu konularda yardımcı olursanız sevınırım.
Valla dostum eğer pili çıkarınca düzeliyorsa dağıt , dün ilk defa kendi laptop umu dağıtım herşeyini söktüm taktım mis gibi oldudeneyim olur senin adınada.
100 üzerinden 40 alırım.Soru: Şarkının sözlerinden ne öğrendin. Tek cümle ile bütün şarkıyı değerlendir. (100 puan)
Bağlamaya ustalına gelirsek. SDN ahalisini bağlamadan ustalığın sayılmaz.
---- Ben yokken buralar sessiz kalmış anlaşılan. Banım kalkmış.![]()
toplayamazsam diye korkuyorum ya![]()
100 üzerinden 40 alırım.Ne banından bahsediyorsun. :blink:
Vallahi bende çok korktum ama basbeLası yardım etti![]()
:blink:Moderatör alımları sayfasına bakarsan anlarsın![]()
S5 fiyatı 3322 tl miymiş neymiş
Galaxy S5 ön sipariş fiyatı 2199 TL. (Vatan,Mediamarkt)
Değer mi değmez tabiki.
Hazirana kalmaz fiyatı 1600-1700 seviyelerine düşer.
Oha derler bu fiyata satmaz kesinlikle note 3 almak daha mantıklı.
Alan çok kesim olucaktır ama en fazla 1 sene sonra pişman olucaklar. :lol:
Hatta şunuda söyliyebilirim One m8 ve Z2'den daha fazla satış rakamına ulaşacaktır.
:blink:
Senin yaptığın hiçbir şeyi anlamıyorum. :mrgreen: İzledin mi filmianlamadın mı??
Senin yaptığın hiçbir şeyi anlamıyorum. :mrgreen: İzledin mi filmiMaşuk ölmemiş miydi [MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION]
![]()
Maşuk'un laneti. Vol. 1![]()
Bu daha çok senin lanetin gibi geldi Alnair Alsad Hocam. Ben bi kere maşuku çok severim. Hem tatlı bi papağan sevilmez mi??![]()
Senin yaptığın hiçbir şeyi anlamıyorum. :mrgreen: İzledin mi filmiMaşuk ölmemiş miydi @Alnair Alsad
![]()
Ölmedi tabi... Yüreğimde yaşıyor. :crying: