Bütün dns'leri denedim yine de twitter'a erişemedim alternatif bi çözümü olan varsa alıntılasın dostlar. Kafayı yiyecem ya.
Opera mini giriyor

Bütün dns'leri denedim yine de twitter'a erişemedim alternatif bi çözümü olan varsa alıntılasın dostlar. Kafayı yiyecem ya.
Yazmana izin verilmeyenleri cevap kısmına yaz,ama göndermeSöylüyorum söylüyorum rahatlamıyorum peki o nolcak?![]()
Sınavın kutu içeriği gayet zengindi ve bence kolay bir sınavdı![]()
YGS'de matematiğe 1 saat zaman ayırdım ve bu zaman diliminde sadece 20(!) soru işaretledim, ayrıca hepsinden emin de değilim. Türkçe-Sosyal basitti, Fen'de ise kimyam her zamanki gibi iyi olup, fizik biraz zorladı. Yani bi sayısalcı olarak yine YGS 5-6 kastım. Allah sonumuzu hayrellesin![]()
[MENTION=81135]Ahbârî[/MENTION] 30 gün daha yok aramızda maalesef.Evet peçete sayısı bu sene 1 tane daha fazlaydı.Geri kalan içerik geçen sene de vardı![]()
Şekerleri kıtır kıtır yedim @Ahbârî Sıraya sığamadım ya,1. sınıfların sınıfına düştüm![]()
31 yazmışlar.30 kaldı diyelim,olsun ya okumuştur o gene de
Türkçe ile Tarih çok kolaydı.
Matematikte çok çok zorlandım. Zorlanmanın nedenini hâlâ anlamış değilim.
Çünkü sorular zordu![]()
Sadece dombıra'yı değil sahibini de çalmışlar.![]()
"Your home is my home." Ali ağaoğlu'nun reklamındaki subliminal mesaj.![]()
"Your home is my home." Ali ağaoğlu'nun reklamındaki subliminal mesaj.![]()
Stadyumlar maç için değil, bir dava sevdası için dolarsa, o gün kurtuluş günüdür
Necip Fazıl Kısakürek
Senin evin benim evim, 62 flnaynen niye 62![]()
tipi öyle gösteriyoSarışın, diyor ya o sözü sınıfta erkek öğrenciye. "senin evin benim evim" diyor. Asıl mesaj orda.
62'nin sırrı da 61'de saklı. Hemen yan daire 61, Trabzonlu Ali ağaoğlu'nun dairesi.trabzonluydu dimi o, rezil olmayalım da
![]()
İki laf ettik diye hakaretten uyarı aldık ya... Neden oldu anlamadım. Kime hakaret etmişim... Ayıp yani...
Hangi mesajdan dolayı uyarı aldığını söylemediler mi?
Söyledim