Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
110 dk sinav mi olur sehirlerarasi yolculuk mu yapcaz kaynak serbest ama sorunun cevabi olan kaynak yok ...battık

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
uzun bir aradan sonra tekrar ben. :) son 3 saatir internet kaplomu biran önce düzelttip ÖSYM aday şifremi yenilemeye çalıştım. sonunda oldu.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
bir konuya cevap yazarken mesaji hic eden tele ne yapmak gerek operamini 4.4 ile yapiyor baska bisey uymuyor ch@t527 takozu onu duvara vurdum tik yok yani dovmek ise yaramiyor.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Turgut baskan kanal a da izlemek isteyen buyursun

ssslytherin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Torrent sitesinde paylaşım yapıp da mesajın en altına büyük fontla "emeğe saygı" yazan insanları gönülden kutluyorum.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Vikipedi'den 300+ sayfalık kitap yarattım.
DCRu6PZ.gif

- - - Mesaj Güncellendi - - -

https://db.tt/36PAW0WS Okumak istemeyen girmesin. [MENTION=39204]desperado64[/MENTION] nerelerdesin jamiryo :D

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Yeni ötvlerin üzerlerine ateşler salsinlar . Yuvalarini bozsunlar.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Htc sağolsun telefonu 4. kere değiştirdi.
8 gidişte 4 değişim:)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Sonunda avea yüzünden telefonu yere vurdum kırdım, aveaya geçdiğim güne lanet olsun bugün son yeter.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Sonunda avea yüzünden telefonu yere vurdum kırdım, aveaya geçdiğim güne lanet olsun bugün son yeter.
geçmiş olsun abi. yarın aveaya geçmiş oluyorum hata ettiğimi düşünmeye başladım şimdi. istanbulda bile öyleyse burayı düşünemiyorum.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Avea candır. Şu an ankaranın göbeğindeyim, vodafoneda sıkıntı varken avea full çekiyo. Turkcell almayacaksanız avea derim

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Cok iyi falan degil vodafonedan gectim bundan bin kat iyiydi. Ayni sehirde sorun yok ama kiz arkadasim baska sehirde yozgatta görevli sürekli çat diye kesiliyor 1 yildir yani gectigim gunden beri boyle. Boyle rasgele kesilmeleri olmasa bu seferde tam 60 dk dolunca kesiliyor bilerekmi kisitlamislardir nedir daha 61 dk kesilmeden konusmamiz yok. En son bugun 25 dakka konustuk 3. defa kesilince vurdum telefonu duvara kiza bagirmayim diye o sinirle:S
Internetin 4mb hizi gecememesini, kim aramis servisine bile para almasini saymiyorum bile. Yikilan paketten woopsa gecmistim ama lanet olsun 2 misli para vermeye raziyim sinit hastasi yapti beni 1 yilda. Bazi seyler parayla ölculmuyormus

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
İnş burda çeker çünkü her ne kadar sabırlı olsam da konu mesaj gelmeme aranıp ulaşılamama internetin yavaş olması gibi konular olunca çabuk sinirleniyorum. Bende yere çalabilirim telefonu . inş çeker ne diyelim.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Cok iyi falan degil vodafonedan gectim bundan bin kat iyiydi. Ayni sehirde sorun yok ama kiz arkadasim baska sehirde yozgatta görevli sürekli çat diye kesiliyor 1 yildir yani gectigim gunden beri boyle. Boyle rasgele kesilmeleri olmasa bu seferde tam 60 dk dolunca kesiliyor bilerekmi kisitlamislardir nedir daha 61 dk kesilmeden konusmamiz yok. En son bugun 25 dakka konustuk 3. defa kesilince vurdum telefonu duvara kiza bagirmayim diye o sinirle:S
Internetin 4mb hizi gecememesini, kim aramis servisine bile para almasini saymiyorum bile. Yikilan paketten woopsa gecmistim ama lanet olsun 2 misli para vermeye raziyim sinit hastasi yapti beni 1 yilda. Bazi seyler parayla ölculmuyormus

Evet haklısın 60dk sonra otomatik kesiyor. Faturalı hatlarda bu 70dk. Durduk yerde kesilme sorunu istanbul da var, evet ama neden anlamadım ıstanbula geldiğimde çok yaşadım ama antalyada bir kez bile yaşamadım. Antalyada yeterince iyi. Antalya da yaşayanlar tereddüt etmesin.
Tabi antalyada iyi diye tavsiye edemem. Herkes yaşadığı yerde hangisi iyiyse onu kullansın.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
konuşkan biri olmadığımızdan ve böyle konuşmalarım olmadığından avea gayet yetiyor bana :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...