Kadima
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 841
Hayırlı olsun hocam![]()
teşekkür ederim

Hayırlı olsun hocam![]()
O neden![]()
Ion dan sonra bu süper geldiperformans ve kamera mükemmel gerçekten
bu böyleyse Z1 nasıldır allah bilir
![]()
Ion Bond'un telefonu değil mi? Ben öyle hatırlıyorum de hocam kaça sattınız ion'u
Htc sağolsun telefonu 4. kere değiştirdi.
8 gidişte 4 değişim![]()
Htc sağolsun telefonu 4. kere değiştirdi.
8 gidişte 4 değişim![]()
geçmiş olsun abi. yarın aveaya geçmiş oluyorum hata ettiğimi düşünmeye başladım şimdi. istanbulda bile öyleyse burayı düşünemiyorum.Sonunda avea yüzünden telefonu yere vurdum kırdım, aveaya geçdiğim güne lanet olsun bugün son yeter.
hocam nedeni neydi?Sonunda avea yüzünden telefonu yere vurdum kırdım, aveaya geçdiğim güne lanet olsun bugün son yeter.
Htcnin telefonlarından kaçarak uzaklaşın derim. Tamam servis telefonu değiştiriyor ama ben seçilmiş kişi miyim neyim benimkini değiştiriyorlar. Başkalarında sıkıntı oluyor bayağı.geçmiş olsun hocam memnun musunuz htc den desire x alınırmı sizce ?
Evet xe.Hangi telefon Sensation XE'mi
Cok iyi falan degil vodafonedan gectim bundan bin kat iyiydi. Ayni sehirde sorun yok ama kiz arkadasim baska sehirde yozgatta görevli sürekli çat diye kesiliyor 1 yildir yani gectigim gunden beri boyle. Boyle rasgele kesilmeleri olmasa bu seferde tam 60 dk dolunca kesiliyor bilerekmi kisitlamislardir nedir daha 61 dk kesilmeden konusmamiz yok. En son bugun 25 dakka konustuk 3. defa kesilince vurdum telefonu duvara kiza bagirmayim diye o sinirle:S
Internetin 4mb hizi gecememesini, kim aramis servisine bile para almasini saymiyorum bile. Yikilan paketten woopsa gecmistim ama lanet olsun 2 misli para vermeye raziyim sinit hastasi yapti beni 1 yilda. Bazi seyler parayla ölculmuyormus
Vikipedi'den 300+ sayfalık kitap yarattım.![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
https://db.tt/36PAW0WS Okumak istemeyen girmesin. @desperado64 nerelerdesin jamiryo![]()
Ne sakıncası olacak. İşe yarıyorsa ne mutlu.![]()
Hocam indiriyorum bir sakıncası olmaz değil mi?
Tablette okurum ben bunu Otobüste. Unuttuğumuz yerler illaki vardır Osmanlı Tarihin'de.![]()