Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Millet bu lanet olası bilgisayarın sorunu ne? Yahu sanki milattan önceden kalmış gibi. Düşünün chrome da bile kasıyor. Videoları geç açıyor klasörleri geç açıyor. Sürekli donuyor iki saat bekliyorum düzelsin diye. Artık sabrım az kaldı en sonunda alacam parça parça edecem o olacak.
Yani bi de işin ilginç tarafı 3-4 ay önce böyle değildi. Format attıktan sonra gayet hızlı çalışırdı. Ama son iki üç aydır iki defa format attım ilkinde d yi silmedim formattan sonra yavaştı. Hadi dedim bi daha format atayım, herşeyi sildim win7 home b. yükledim yine yavaş. Hayır anlamıyorum önceden böyle değildi nasıl birden yavaşladı lanet olası. Üstelik donanımı da çoook kötü yani en azından browser ları klasörleri falan hızlı bir şekilde açması lazım. Buyurun bu da özellikleri:
Intel pentium 4 2.80
Ati raedon 2600 hd pro
1 GB RAM

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Fena sardı. :)
HGGHJ6X.jpg

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Bilgisayarındaki sürücülerin hepsi güncel mi ?
O da aklıma geldi. Bir program vardı adını unuttum. Ücretsizdi. İndirdim driverleri güncelle dedim güncel diyor ama başka bir program güncel değil diyor. Güncel değil olarak gösteren programla güncellemeye çalışıyorum ama o lanet olası program da ücretli, ücretsizde kaplumbağa hızında indiriyor.
Yani güncel mi değil mi ben bile bilmiyorum. Adam gibi ücretsiz bir program olsa ne iyi olurdu!

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
O da aklıma geldi. Bir program vardı adını unuttum. Ücretsizdi. İndirdim driverleri güncelle dedim güncel diyor ama başka bir program güncel değil diyor. Güncel değil olarak gösteren programla güncellemeye çalışıyorum ama o lanet olası program da ücretli, ücretsizde kaplumbağa hızında indiriyor.
Yani güncel mi değil mi ben bile bilmiyorum. Adam gibi ücretsiz bir program olsa ne iyi olurdu!

Format at basit çözüm

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432

Driver Booster programını kullanıyorum. Gayet memnunum.:thumbup1: Sürücülerin kendi sitelerinden güncelleme yapıyor. Bazılarını da kendi sitesinden değil de başka yerlerden buluyor. Eğer başka sitelere güvenmezsen o güncellemeyi yapmayabiliyorsun. Bendeki pro versiyonu crackli. Nette ara bulursun :) Ek olarak Advanced Systemcare ultimate 7 yi de yükleyip taratırsan farkı görebileceğini düşünüyorum. Onun da crackli dosyası mevcut :lol:

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Format at basit çözüm
Önceki mesajımı okumadın sanırım :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Driver Booster programını kullanıyorum. Gayet memnunum.:thumbup1: Sürücülerin kendi sitelerinden güncelleme yapıyor. Bazılarını da kendi sitesinden değil de başka yerlerden buluyor. Eğer başka sitelere güvenmezsen o güncellemeyi yapmayabiliyorsun. Bendeki pro versiyonu crackli. Nette ara bulursun :) Ek olarak Advanced Systemcare ultimate 7 yi de yükleyip taratırsan farkı görebileceğini düşünüyorum. Onun da crackli dosyası mevcut :lol:
Advanced systemcare i biliyordum da şu driver booster ı denememiştim. Açınca deneyeyim bi teşekkürler :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Önceki mesajımı okumadın sanırım :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Advanced systemcare i biliyordum da şu driver booster ı denememiştim. Açınca deneyeyim bi teşekkürler :)

Bilgisayarın yıpranmıştır beni değiştir diyordur benim kullanmadığım laptopuma da 2 kere format attım hala yavaş(7 ve XP) HDD yi değiştirirsen düzelir belki

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Bilgisayarın yıpranmıştır beni değiştir diyordur benim kullanmadığım laptopuma da 2 kere format attım hala yavaş(7 ve XP) HDD yi değiştirirsen düzelir belki
Driver i deneyeyim belki olur. Zaten yaza kadar para denkleştirebilirsem makul bir pc düzmeyi planlıyorum :)

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Anime izleyip nescafe classic'in dibine vurduğum Megadeth-Alice in Chains'siz bir günümün geçmediği ergenliğimi özlüyorum a dostlar...

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
[MENTION=362807]blackdown[/MENTION] Ne yazdığını tam olarak hatırlamıyorum :( eğer hatırlıyorlarsa [MENTION=288507]|Elusive|[/MENTION] ve [MENTION=70517]karacaerc[/MENTION] gönderebilirler :)

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
"Allah evine ateş salsın" bedduasını bize de et hodja donduk burda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...