Nolmuştu ki
Hakkındaki kısımda buraya yazılamayacak bir şey yazıyordu.
Nolmuştu ki
Kimse bişey demeyecek mi?
O da aklıma geldi. Bir program vardı adını unuttum. Ücretsizdi. İndirdim driverleri güncelle dedim güncel diyor ama başka bir program güncel değil diyor. Güncel değil olarak gösteren programla güncellemeye çalışıyorum ama o lanet olası program da ücretli, ücretsizde kaplumbağa hızında indiriyor.Bilgisayarındaki sürücülerin hepsi güncel mi ?
O da aklıma geldi. Bir program vardı adını unuttum. Ücretsizdi. İndirdim driverleri güncelle dedim güncel diyor ama başka bir program güncel değil diyor. Güncel değil olarak gösteren programla güncellemeye çalışıyorum ama o lanet olası program da ücretli, ücretsizde kaplumbağa hızında indiriyor.
Yani güncel mi değil mi ben bile bilmiyorum. Adam gibi ücretsiz bir program olsa ne iyi olurdu!
Hakkındaki kısımda buraya yazılamayacak bir şey yazıyordu.
O da aklıma geldi. Bir program vardı adını unuttum. Ücretsizdi. İndirdim driverleri güncelle dedim güncel diyor ama başka bir program güncel değil diyor. Güncel değil olarak gösteren programla güncellemeye çalışıyorum ama o lanet olası program da ücretli, ücretsizde kaplumbağa hızında indiriyor.
Yani güncel mi değil mi ben bile bilmiyorum. Adam gibi ücretsiz bir program olsa ne iyi olurdu!
Önceki mesajımı okumadın sanırımFormat at basit çözüm
Advanced systemcare i biliyordum da şu driver booster ı denememiştim. Açınca deneyeyim bi teşekkürlerDriver Booster programını kullanıyorum. Gayet memnunum.:thumbup1: Sürücülerin kendi sitelerinden güncelleme yapıyor. Bazılarını da kendi sitesinden değil de başka yerlerden buluyor. Eğer başka sitelere güvenmezsen o güncellemeyi yapmayabiliyorsun. Bendeki pro versiyonu crackli. Nette ara bulursunEk olarak Advanced Systemcare ultimate 7 yi de yükleyip taratırsan farkı görebileceğini düşünüyorum. Onun da crackli dosyası mevcut :lol:
Önceki mesajımı okumadın sanırım
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Advanced systemcare i biliyordum da şu driver booster ı denememiştim. Açınca deneyeyim bi teşekkürler![]()
Önceki mesajımı okumadın sanırım
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Advanced systemcare i biliyordum da şu driver booster ı denememiştim. Açınca deneyeyim bi teşekkürler![]()
Driver i deneyeyim belki olur. Zaten yaza kadar para denkleştirebilirsem makul bir pc düzmeyi planlıyorumBilgisayarın yıpranmıştır beni değiştir diyordur benim kullanmadığım laptopuma da 2 kere format attım hala yavaş(7 ve XP) HDD yi değiştirirsen düzelir belki
Driver i deneyeyim belki olur. Zaten yaza kadar para denkleştirebilirsem makul bir pc düzmeyi planlıyorum![]()
Ya 4-5 yıl önce bir tanıdıktan alma masaüstü toplama külüstür bir şeyŞu an toplamamı laptop mu
Ya 4-5 yıl önce bir tanıdıktan alma masaüstü toplama külüstür bir şey![]()
Benimkinin özelliklerine benziyorda benimki dual-core e5300 2.60ghz ati 4850 256 bit (ekran kartı iyi hakkını yemeyelim) 2 gb ram
Aynı işlemciye sahibiz Black.![]()
Domates gönder kanka 3 kilo :mrgreen:Fena sardı.![]()
İyimişSen memnun musun şahsen ben çok memnunum
4 yıldır her işin altından kalktı kerata tabi yerini Şubat-Mart gibi SVS1513M1E ye bırakacak @ProRat` senin ekran kartı ne?
Nvidia 9500 GT 2 GBTam 4 senedir kullanıyorum ben de.
![]()
Anakartın Gigabyte P41T-D3 mü i
Yok, Asus P5KPL-AM SE
[MENTION=362807]blackdown[/MENTION] Ne yazdığını tam olarak hatırlamıyorumeğer hatırlıyorlarsa [MENTION=288507]|Elusive|[/MENTION] ve [MENTION=70517]karacaerc[/MENTION] gönderebilirler
![]()