Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
sniper elite 2 denedim çok defa açmadı.
online a hiç bulaşmayayım. Allods oynadım bir süre. zar zor bıraktım. :)
mount blade'in yenisini bekliyorum. daha adam gibi yapsalar keşke.
jast cause'un videolara bakayım bir.
van helsing çıktı o nasıl?

Sniper elite açmadı derken hata anlamında mı yoksa beğenmedin mi ?

Online derken, knight tipinde olmayabilir. Yani Counter gibide olabilir, 5-10 dakikalık maçlar yapıp çıkabileceğin bir sürü oyun var abi. PointBlank, Warrock, Counter türevleri, Microvolts vb. :)

Son çıkanı oynamadım ama genel olarak beğeniyorum mount blade'i. Dahada gelişir inşallah, gurur duyup oynamamız gereken bir oyun.

Bilgisayarım çok iyi olmadığı için son çıkan oyunların bir çoğunu oynayamıyorum ama youtube'tan takip ettiğim kadarıyla oynanış videolarına baktım, bilgisayarım yeterli olsa kesin indirip bakardım. Denemeye değer bence, amacımız vakit geçirmek sonuçta :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Sniper elite açmadı derken hata anlamında mı yoksa beğenmedin mi ?

Online derken, knight tipinde olmayabilir. Yani Counter gibide olabilir, 5-10 dakikalık maçlar yapıp çıkabileceğin bir sürü oyun var abi. PointBlank, Warrock, Counter türevleri, Microvolts vb. :)

Son çıkanı oynamadım ama genel olarak beğeniyorum mount blade'i. Dahada gelişir inşallah, gurur duyup oynamamız gereken bir oyun.

Bilgisayarım çok iyi olmadığı için son çıkan oyunların bir çoğunu oynayamıyorum ama youtube'tan takip ettiğim kadarıyla oynanış videolarına baktım, bilgisayarım yeterli olsa kesin indirip bakardım. Denemeye değer bence, amacımız vakit geçirmek sonuçta :)
siyah ekran ve çok denedim aradım olmadı malesef :)

online olan her tür uzak olsun.. counter da oynadım bir ara iyiydim de ama çok vakit alıyor.

Blacklist i bekliyorum. Watch dog da çıksın bakalım :)

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
siyah ekran ve çok denedim aradım olmadı malesef :)

online olan her tür uzak olsun.. counter da oynadım bir ara iyiydim de ama çok vakit alıyor.

Blacklist i bekliyorum. Watch dog da çıksın bakalım :)

İlginç, boş bi vaktimde araştırırım.

Açıkcası bi maç yap çık tipinde olduğu için seviyorum counter ve benzeri oyunları, müptela olmadıkça sarıyor :D

Spor oyunlarını seviyor musun bilmem ama NHL güzeldir abi :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
İlginç, boş bi vaktimde araştırırım.

Açıkcası bi maç yap çık tipinde olduğu için seviyorum counter ve benzeri oyunları, müptela olmadıkça sarıyor :D

Spor oyunlarını seviyor musun bilmem ama NHL güzeldir abi :D
yok yav :D hiç alışamadım fifa pes nba vs'ye

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
sorma ya :D yav olmuyor işte :D PS'de filanda oynayamıyorum. Ya bana göre değil, aksiyon bilmece daha iyi. AC serisi iyiydi ama 3'ü sevemedim. yarıda bıraktım.

Cık cık cık :P :D Yüzüklerin efendisini denedin mi abi ? Return of the king veya Conquest ? Filmide seviyorsan iyi gider :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Ben war in the north la conquesti karıştırmışım ya :D Conquest için söylediklerim War in the North için geçerli abi, karakterlerin filmle alakası yok ama genel hatlarıyla hikaye kitaba bağlı geçiyormuş. Ayrıca co-op da varmış :D Bunun için bile oynarım ben :D Zaten filme bayılıyorum :D
bakmadım ama yazayım kenara :) senden çok oyun biliyorum :D aday mı olaydım ne :P

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
farklı ama garip oyundu. şu sonuncusu nasıl?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

war in the north mu neydi?

Ben war in the north la conquesti karıştırmışım ya :D Conquest için söylediklerim War in the North için geçerli abi, karakterlerin filmle alakası yok ama genel hatlarıyla hikaye kitaba bağlı geçiyormuş. Ayrıca co-op da varmış :D Bunun için bile oynarım ben :D Zaten filme bayılıyorum :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Seçim propagandası gibi olmasın ama öyle bi düşüncem var abi, katılım olursa bi cs server ayarı çekeriz yada yönetimden rica ederiz :D Önceden oynadık forumdaki arkadaşlarla abilerler, çok zevkli oluyor. :D
desteklerim. arada girerim de :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

forumda hata mı var ne :D [MENTION=39204]desperado64[/MENTION] naptın bugu yav :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
alın dinleyin sıcak hava da iyi gider verin sesi sona :D

[video=youtube;5dbEhBKGOtY]http://www.youtube.com/watch?v=5dbEhBKGOtY&list=FLtXwId5NxwKUzTCnRS1z-sA&feature=mh_lolz[/video]

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
90 yıl boyunca yaşadığımız tüm acılar bize şunu öğretti: Muhtaç olduğumuz kudret “damarlarımızdaki asil kanda” değil “vicdanlı bir insan” olmaktaymış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...