Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok bunaldım arkadaşlar. evliyim çocuğum var (yeni oldu) , askerlik yapmadım , kirada oturuyorum , iyi bir işim var fakat işler çok bunaltıyor beni , birden çok sorumluluk sahibiyim 2 üniversite okuyorum , anneme ve babama destek çıkıyorum ve onların sıkıntılarını paylaşıyorum , onların sıkıntıları beni perişan ediyor , olabildiğince yardımcı oluyorum , yaşım çok genç ve yüküm çok ağır manveiyatım çok iyiydi ama şu anda maneviyatı da bıraktım , öteki tarafı düşünüp sıkıntı ediyorum.. . ev sahibi olmak istiyorum fakat bir türlü denkleştiremiyorum. ev sahibi olunca biraz rahatlayacağımı düşünüyorum. her şeyi çoook takıyorum yawwwww. ilaç içmekten bi hal oldum artık yeter beee..
uff çok mu döktüm içimi.. neyse parça parça okuyun bari
BELKİ BİLİYO BELKİ BİLMİYOSUNUZDUR.mecnun o kadar çölü leylası icin aşmasını. dönemin padişahlarından biri merak eder.vezirine sorar;leyla cok mu güzel bi kız bulun getirin bende göreyim der.leylayı getirirler.padişah gözlerine inanamaz.çok cirkin bi kızdır karşısındaki.şaşkın bi halde leylaya sorar senin nerene AŞIK oldu mecnun? leyla cevap verir. onun bana baktıgı gözle baksaydın anlardın.