CMYK
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
[MENTION=194661]eSa[/MENTION] O mesajı sildiğiniz için buradan teşekkür ederim.
Yok zannetmem.Bugün doğru dürüst yemekde yemediğim halde hala aç değilim.Çocuklar yerse belki bende yerim.Sen rejime dvam ediyormusun Fatih.Orada yemekte yiyecen mi abi ? :crying:
Orada yemekte yiyecen mi abi ? :crying:
Yok zannetmem.Bugün doğru dürüst yemekde yemediğim halde hala aç değilim.Çocuklar yerse belki bende yerim.Sen rejime dvam ediyormusun Fatih.
Gülsemmi ağlasammı bilemedim o nasıl bir sorudur ya![]()
Mahsun Kırmızıgul mu çok güzel yönetmiş filmi yarısıda amerikada geçti yarısı türkiyede ama konuyu sevmedim travestiler oynuyordu gerçek hayatta onlar travestimi acaba çok merak edıyorum Dogudan gelen genç vardı ya bir tane o gerçekten travestimi ?? diğerleri zaten öylede
Mahsun Kırmızıgul mu çok güzel yönetmiş filmi yarısıda amerikada geçti yarısı türkiyede ama konuyu sevmedim travestiler oynuyordu gerçek hayatta onlar travestimi acaba çok merak edıyorum Dogudan gelen genç vardı ya bir tane o gerçekten travestimi ?? diğerleri zaten öylede
O senin dediğin New Yorkta Beş Minare filmi![]()
Ege'ye yolculuk vakti..
bakıyorum da az değilsin abiAhbari oynamayan var![]()
bakıyorum da az değilsin abi![]()
sende baya oyuncusun. yorumlarını takip ediyoruz abiNereye bakarak söyledin bunu![]()
sende baya oyuncusun. yorumlarını takip ediyoruz abibioshocktu diğerleriydi filan
![]()