Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
tamamen katılıyorum. kendisi kilo vermeye çalışıyor, bizi ise almaya teşvik ediyorKonuyu degistirme![]()
tamamen katılıyorum. kendisi kilo vermeye çalışıyor, bizi ise almaya teşvik ediyorKonuyu degistirme![]()
tamamen katılıyorum. kendisi kilo vermeye çalışıyor, bizi ise almaya teşvik ediyor![]()
@Artvincenter hoşgeldin bu arada.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Rejime Pazartesi başlıyorum kesin kararlı hissediyorum kendimi(nokta) @ynsemrekose
![]()
Çok şükür ya...
En kötü günümüz böyle olsun diyelim.
Ses.Ya bişi dicem ben ama biri ses versin önce ?
de bakim evladımYa bişi dicem ben ama biri ses versin önce ? Yada vazgeçtim ya, boşverin![]()
Yarın okul var ama, sabahlasam mı ne yapsam.
Sabahlayan var mı?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ses.
Buyur.![]()
tabiki abi neyse ben bilgisayara geri dönüyorum buralardayım
![]()
O kadar mı kötüydü espri. :|
Taam o zaman.sen gel yeterki buluruz sabahlayan
@frienly forumun uykusuz adamıdır haniii
![]()
![]()
Abi işletme sınavlarımı neymiş o varmış çalışmam lazım programlara yani dönmek derken oraya dönüyorumBilgisayara geri dönüyorum derken anlamadım..
Mesajları mutfak robotundan mi yazdın.. ?
(hehehehe tamam tamam kabul ediyorum kötü espiriydi)
Bende kalırım bu gece tamam bekliyoruz muhabbetin belini kırarızO kadar mı kötüydü espri. :|
Taam o zaman.
Ben bi' yatsıyı kılıp gelem.
Abi uyucan demek haBenim uykum gelicek sanki...
Bu fırsatı değerlendirip uyuyayım diyorum biraz...
Bu Galip Derviş dizisine bakıyorum bir yandan..
Eğlenceli diziymiş yav..![]()
Geldum.Bende kalırım bu gece tamam bekliyoruz muhabbetin belini kırarız![]()
Kırk üç yılda bir sabahlayayım dedim, bırakmam.Benim uykum gelicek sanki...
Bu fırsatı değerlendirip uyuyayım diyorum biraz...
Bu Galip Derviş dizisine bakıyorum bir yandan..
Eğlenceli diziymiş yav..![]()
Abi uyucan demek hayakışırrrrr galip derviş izlerken bi uyursun pir uyursun
![]()
Kırk üç yılda bir sabahlayayım dedim, bırakmam.![]()
Hoşbulduk, eh öyle oldu maalesef. -,-@nikney hoşgeldin fatih abi bugün uyucakmış bana kaldın ben varım bu gece![]()
Eğer forum için diyorsan alttaki resimde işaretlediğim yerde video ve resim için ayrı ayrı yer var, hangisini paylaşmak istiyorsan direk tıkladığında çıkan penceredeki adresten bölümüne gel, oradaki tik işaretini kaldır, link bölümüne videonun yada resmin linkini at tamamdır.Kaynak belirtme kodunu bilen biri var mıdır buralarda ya ? Hani "kaynak" yazıyor, tıklayınca kaynak belirtilen siteye gidiyor ya, o işte![]()
Bak yine aynı şekilde, sol tarafta iki tane dünya işareti var birinin üstünde çarpı var öbürünün altında değişik bişey var, o değişik bi' şey olana tıkla linki oraya at.@nikney Yok, konu açıcamda, bi haber paylaşıcam. Kaynak belirticem altında, direkt link paylaşmak istemedim. Mesela;
http://forum.shiftdelete.net/gundem...-uyusturucu-denetimi-geliyor.html#post2895610
Bu haberin altındaki kaynağa tıklayınca direkt siteye yönlendiriyor ya, onu kastediyorum.
İple değil halatla çek.Bir gün bir şey yapmadım diye bütün ülkenin pişman olacağı günü iple çekiyorum![]()