Korpe
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 16
iyi haftalar olsun..
Nasıl bir medyamız var arkadaş.
![]()
21 aralık gelse de foton kuşağına girsek...![]()
Az kaldı bekle.![]()
Bizlere trafo bağlasan yinede elektirik alamayız değilmi [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] başgan:crying::crying:Yaa sabırsızlanıyorum, foton kuşağında mutasyona uğrayacakmışız, tüm rahatsızlıklarımız iyileşecekmiş en öenmliside elektrik yüklenecekmiş tüm vücudumuz bu durumda karşımızdakilerden de daha çok eletkrrik alıcaz demektir ee bekarlar bu kuşağa geçince elektrik alıp evlenecek birini mutlaka bulur artık mesela @ReDo![]()
Bu programı ciddiye alıp da izleyen varsa, aklından şüphe ederim.
Bizlere trafo bağlasan yinede elektirik alamayız değilmi @ReDo başgan:crying::crying:
Ivi'mde gelecekse neden olmasın denizler bana derya olur:mrgreen::mrgreen:Yo yo ben sizin için foton kuşağından umutluyumkaramsar olma karamsarlık gösterirsen baştan kaybedersin, sizin için bi gemi ve bi kaptan bile ayarladım bilginize
![]()
Ivi'mde gelecekse neden olmasın denizler bana derya olur:mrgreen::mrgreen:
Bebekimiz bile oldu sen hala evlilik diyorsunSen İvi'yi bi şekilde bindir gemiye gerisi kolay biliyosun kaptanın kıydığı nikah her ülkede resmiyet kazanır..![]()
Bebekimiz bile oldu sen hala evlilik diyorsunbuda junior ReDo yani mustafa:4::4::4:
Fin kızları öyle değil. Tek gecede ısıtıyor seni.![]()
haha.. bundan sonra 1 değil 2 düşmanı olacak...
Oyun alacağım, kredi kartı yok.
Derdime bakar mısın.
Kaça veriyorsun![]()
Sen borcunu kapa ve kart sen de kalsın sonra ya![]()
Sonra birden sabah olsun, sen uyan![]()
Yağmurun yağması okula gitmememe araç oldu.Akşamdan beri yağmur yağar mı ? yağar, burası Antalya
![]()
Şeqilsinn yaa![]()
Farkımız tarzımızzzAnkara da durumlar nasıl Abi ? Ocak da ordayım.