- Reaksiyon puanı
- 157
caspersky

Değişim teori adlı sunumada çok yakışmış.
Değişim teori adlı sunumada çok yakışmış.
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] Abi sms'e cevap veremedim, sağol seninde mübarek olsun.![]()
Bugün Windows 8 i MSDN den indirebilecek miyiz??..
15 Ağustos: Geliştiriciler, MSDN üyelikleri ile Windows 8'in final sürümünü indirebilecekler.
15 Ağustos: Kurumlarda Windows 8'i test eden IT profesyonelleri, TechNet üyelikleri ile işletim sistemini indirebilecekler.
16 Ağustos: Microsoft Software Assurance for Windows müşterileri, Windows 8 Enterprise sürümünü Volume License Service Center (VLSC) yoluyla indirebilecek ve onu kurumlara adapte etmeye başlayabilecekler.
16 Ağustos: Microsoft Partner Network üyeleri Windows 8'e erişim hakkı kazanacak.
20 Ağustos: Microsoft Action Pack Providers (MAPS), Windows 8'e erişim hakkı kazanacak.
1 Eylül: Software Assurance'a sahip olmayan Volume License müşterileri, Windows 8'i ilgili satıcılardan satın alabilecekler.
Çaktırma o yazıyı bi yerden alıntıladım.. Ama inat ettim w8 i vermeselerde oradan indirecem..Bir ebced hesabı yapmadığın kalmış![]()
herşeyi bir yana bırakıyorum... senin mobilden bu kadar hızlı nasıl yazdığını anlayamıyorum![]()
Sen neti kapattırıp pc yi yakmamışmıydın be hocam ne ara geldinGiveaway ın bugünkü bedava yazılımı Winutilities pro herkese tavsiye edilebilecek bi yazılım.. Kaçırmayın..
http://tr.giveawayoftheday.com/
seviyorum uleynnnnnn)
Yaktımda ne yapalım sizin hasretinize dayanılmıyor.. Artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz..Sen neti kapattırıp pc yi yakmamışmıydın be hocam ne ara geldin![]()
![]()