arsenik
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 242
Bırak download olayını upload ile adil kullanımı geçiyorum. 

Bırak download olayını upload ile adil kullanımı geçiyorum.
![]()
Adillik bizim soyadımız.Takdir ettim, senin gibi 1 milyon kişi bulsak ttnet adil kullanım sınırını 5 GB'a indirir![]()
Hayvan gibi kurt gibi eşek gibi açım.
herkese iyi kandiller
Gel de sen savun kolaysa kalbime
Bu sevimsiz ayrılık nedendir ki
Kimse sen gibi kimse ben gibi olamaz
Biliyoruz ikimiz de bal gibi...
Sınav sonucları ne zaman açıklanır ki...
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] görmesin bunu insan bir resim çekerdiTemmuz 20 bence.
Bu antalya da yaz aylarında oruç tutanlar sorgusuz sualsiz cennetsiz.O kadar turistte olsun yerli de olsun bayan var ki kafanı rastgele çevirsen her seferinde bi güzellik gözünün önüne geliyor. :blushing:
Bugün bir güzellik gördüm ki dillere destan.Yanlış anlaşılmasın Allah özene bezene yaratmış derler ya bende diyorum ki boş bir vakite denk gelmiş ki kız da kusur yok.Sarı saç, mavi göz, güzellik, sempatiklik... ne ararsan var. Allah sahibine bağışlasın. :yes:
Hala seviyoruz ikimizde bal, süt, reçel, peynir, zeytin, çikolata gibi kahvaltıya bekliyorum sabah.
Face version
Bir gün ivi'yi koluma takıp gezince hatırlatırım bu sözünü
Bir gün ivi'yi koluma takıp gezince hatırlatırım bu sözünü![]()
![]()
Bir gün ivi'yi koluma takıp gezince hatırlatırım bu sözünü![]()
![]()
Ne varsa sende var müdür görüyorsun işte [MENTION=48615]ReDo[/MENTION]'yu rezil adamyakışır sana keke
ivi köpeğin olsun peşinden koşsun![]()
Bu gaz'da çok oldu be müdür şimdi gider kıbrısı felan fethederimya bırak ReDo yu yaivi varya birgün seni görecek ve ogün dünyada neler kaybettiğinin farkına varacak
![]()
Bu gaz'da çok oldu be müdür şimdi gider kıbrısı felan fethederim![]()