BeyaZayeB
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 19
Mümkün değil buna inanmam

Her kadın muhabbetinin altında , değerli bir yorumu bulunan bir insanda mutlaka birşeyler vardır

Mümkün değil buna inanmam
Baktı kız bulamıyor en iyisi [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]'la vakit geçirmekMümkün değil buna inanmam
Her kadın muhabbetinin altında , değerli bir yorumu bulunan bir insanda mutlaka birşeyler vardır
![]()
![]()
Bu kodlamalar ne için hocam okul iş ?Beğenmek yardımcı olsaydı o Beğen tuşunu yalama ederdim :mrgreen:
Bu beddua bunun gibi olmuşAdaletini dünya kahretsin![]()
Bu kodlamalar ne için hocam okul iş ?![]()
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] ı görmedim hiç ama kesin yakışıklıdır
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION]:topalsolucan hadi kız tavlamaya gidelim@topalsolucan ı görmedim hiç ama kesin yakışıklıdır@ReDo boşu vakit harcamaz
Adamın çevresinden faydalanacak![]()
![]()
Aman hocam dert ettiğin şeye bak bunun için yorarmı insan kendiniKeyfiKendime gitar ile ilgili bir uygulama yazıyorum da
![]()
@ReDo : bunca yıldır boşu boşuna geziyorum artık boşa zaman harcayamam@ReDo:topalsolucan hadi kız tavlamaya gidelim
.
.
.2 saat sonra @topalsolucan: boşver redo ya gezmiş olduk fenamı![]()
![]()
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]: Bu sefer başaracaksın bu kız senin hadi bakım görüm seni [MENTION=48615]ReDo[/MENTION]: ERROR ERROR ERROR ssfsdfggds@ReDo : bunca yıldır boşu boşuna geziyorum artık boşa zaman harcayamam@topalsolucan : ERROR ERROR ERROR
![]()
@topalsolucan: Bu sefer başaracaksın bu kız senin hadi bakım görüm seni @ReDo: ERROR ERROR ERROR ssfsdfggds
devreleri yaktı yine![]()
![]()
Yiyeceğimiz fırçayı düşündümde yarın biz hiç girmeyelim foruma Redo bizi asar
Yiyeceğimiz fırçayı düşündümde yarın biz hiç girmeyelim foruma Redo bizi asar![]()
çıkın biraz oksijen soluyun nan.![]()
Ben yarın erkenden girer fırçamı yerim @ReDo dan sabah mahmurluğu ile fazla kızmaz.. Sonraya kalırsa biriktirir daha kötü olur![]()
Yapma bunu yapma dost acı söyler kabullenValla sabahı bekleyemedim Sen ve @-Beneficence- aLtta ki menüden istediğinizi seçebilirsiniz ve 90 kuruş farkla bir büyüğünüde size yediririz sorun değil![]()
Vayy beee 2 dk arkamızı döndük neler demişler![]()
Valla sabahı bekleyemedim Sen ve @-Beneficence- aLtta ki menüden istediğinizi seçebilirsiniz ve 90 kuruş farkla bir büyüğünüde size yediririz sorun değil![]()
![]()
Vayy beee 2 dk arkamızı döndük neler demişler![]()
Benimle hiç alakası yok [MENTION=23713]Karargaht[/MENTION] yaz dedi yazdım
TTNet'e 100 defa sorduk, bir popüler cevap aldık: İnternet ışığı yanıyor mu?
Güldüm essah.![]()