Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yapilan iyiligin de b*kunu cikarip sonuna kadar somuren adami s**meli mi sabaha mi birakmali...
iyilikte karsilik beklenmez birader senin hesap yanlis.
sozlesme anlasma ayri sey iyilik ayrisey.
misal birisi ucurumun ucunda halat atar kurtarirsin adam kacar gider evine :P iyilik budur.
adam ucurmun ucunda bi tasin ustunde olucek dersin su kadar ucret yada soyle olursa halati atarim yoksa cehenneme kadar yolun var tercih senin :P bu anlasmadir sozlesme kullanmak caiz olanidir. iiyilikle es eylemli olsa da iyilik degildir . en azinda tam olarak iyilik degildir :P
ama tabi kuratardigin adamin hayat felsefesini hic tasvip etmiyor ve olseydi de dunya kurtulsaydi dedigin biriyse pisman da olabilirsin iyilikten ama iyilikten medet ummak kapitalist bi psikoloji :P

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Geç bakalım dalganı,her dalga sana Tusunami olarak geri dönecek ona göre :P

Tsunamiden korksak japonyaya gitmeyiz :D (tamam kabul iğrenç oldu bu espiri)

Bu arada karar verdim senin avatardaki hatunu gidip memleketinden kaçıracağım. :D iki gündür ona bakıyorum :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
@topalsolucan

Karşılarız seni artık eşek değiliz ya :P

Bu arada karar verdim senin avatardaki hatunu gidip memleketinden kaçıracağım. :D iki gündür ona bakıyorum :)

Biz de dalgadan korksak Sörf yapmayız yani :P

He yaa ben o kadar hatun gördüm,bunun gibisini görmedim etkiledi beni baya.
Hayata bakış açım değişti.
Şiir yazmaya başladım.

Reaksiyon puanı
189
iyilikte karsilik beklenmez birader senin hesap yanlis.
sozlesme anlasma ayri sey iyilik ayrisey.
misal birisi ucurumun ucunda halat atar kurtarirsin adam kacar gider evine :P iyilik budur.
adam ucurmun ucunda bi tasin ustunde olucek dersin su kadar ucret yada soyle olursa halati atarim yoksa cehenneme kadar yolun var tercih senin :P bu anlasmadir sozlesme kullanmak caiz olanidir. iiyilikle es eylemli olsa da iyilik degildir . en azinda tam olarak iyilik degildir :P
ama tabi kuratardigin adamin hayat felsefesini hic tasvip etmiyor ve olseydi de dunya kurtulsaydi dedigin biriyse pisman da olabilirsin iyilikten ama iyilikten medet ummak kapitalist bi psikoloji :P

Duruma ve yapilan iyilige gore fark eder o :) Bu olayda karsi tarafin biraz sorumlu davranip beni magdur etmemesi gerekirdi. Bu yuzden soylemlerimde hakliyim :)

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1

yalniz amerikada adam kacirinca ne yaparsan yap cezani cekmeden birakmazlar :P
turkiye gibi kacirmis bikere okadar ugrasmis emegi ziyan olmasin diye birakmiyolar tahminimce :P

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
yalniz amerikada adam kacirinca ne yaparsan yap cezani cekmeden birakmazlar :P
turkiye gibi kacirmis bikere okadar ugrasmis emegi ziyan olmasin diye birakmiyolar tahminimce :P

Kız amerikada mı ki? Öyle bile olsa önemli değil. Ferhat şirin için dağları delmiş biz kızı kaçırmışız çok mu? :P

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ah ulen be ben bu degılım ne idealler baglıyor ne dunya aklımı kullanamıyorum yok yere mı bılmıyorum ama kendımı derbeder edıyorum,senı cok sevıyorum haberın yok

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
[video=youtube;X5eRO9v0K-E]http://www.youtube.com/watch?v=X5eRO9v0K-E&list=UUtqhjzGYxOB1b8j9-l-fVTw&index=7&feature=plcp[/video]

Reaksiyon puanı
2,148
Aomei Partition Assistant 5.0 Professional Edition kampanyası var key var elimde nereye giricem ulan bunu deli oldum.

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
2005 Eylülde aldığım masa üstü bilgisayarım şu an sekeratta organ bağışlamak istiyor kabul etmeli miyim ?

Bağışlayabildiği organlar
1.160 gb hdd (sağlam)
2.DVD-RW okuyucu yazıcı (sağlam)
3.AMD atlon 3000 1.8 ghz (sağlam)
4.Kingston 2x512 mb Ram
5.SERENO KASA
Ölecek yada iş göremez hale gelen organları
1.Ati Radeon 9600 256 mb (Ölmek üzere)
2.K8N Neo2 Platinum anakart (Ölmek üzere)
3.Power suplay 220w çıkardığı fan sesinden dolayı ben parçalayacağım.

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Antalya'da deprem. Ölü Deniz 'de de 6.1 şiddetinde..İzmir'de..Gökçeada da akdeniz ve ege baya sallanmış sanırım

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
6.1 -.- ÖLÜDENİZ AÇIKLARI-MUĞLA (AKDENİZ) İlksel

kömür

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hayat işte yuvarlanıp gidiyoruz demek isterdim ama ne yazık ki sürünüp gidiyoruz.. Bazen sen istersin olmaz, bazen de işte sen de o da isteseniz de insanlar istemeyince olmuyo.. Öyle saçma şeyler işte..:crying::crying::crying:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Havalalından havataş ile bir sefer ve ardından taksi ile yapılacak yolculuğu da şirket karşılıyor. Gideceğim otelin adı Golden butiq otel. nerede olduğunu bilmediğim için artık taksici çevirir durur :)

Şirket karşılıyorsa sorun yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...