arsenik
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 242
Hiç güzel şeyler hayal edemiyorum 

Hiç güzel şeyler hayal edemiyorum![]()
....Belki benim uçuş biletim olabilir![]()
Olsun redo
Hobaa Akk sıfırlanmış,yine çatır çatır down vakti.
Baya birikmiş dosya var,pc kapamıyacağı yardırsın sabaha kadar.
eiyidir hocam sen ne ediyon![]()
Kadınlar neden futbol oynamaz? Çünkü 11 kadın aynı elbiseyi giyerek bir arada duramaz.![]()
Kadınlar neden futbol oynamaz? Çünkü 11 kadın aynı elbiseyi giyerek bir arada duramaz.![]()
Sen o telefonu sat kurtul hocam sürekli arıza veriyorAylar sonra telefonum orijinal Türkiye romuna dönebildi.
Zaten fabrika çıkışlı hata vardı tamam ama bu teleservis telefonu yapmadan gönderiyor ona sinirim bozuluyorSen o telefonu sat kurtul hocam sürekli arıza veriyor![]()
Kadınlar neden futbol oynamaz? Ãünkü 11 kadın aynı elbiseyi giyerek bir arada duramaz.![]()
Zaten fabrika çıkıÅlı hata vardı tamam ama bu teleservis telefonu yapmadan gönderiyor ona sinirim bozuluyor
Ya adamlar kasayı tam montajlamadan göndermiÅ, bir tırnak var oturması lazım flaÅ kenarı çıkıntılı ve ben bunu yeni fark ettim..![]()
Aynen aynen, telefonu aldım aynı fiyatta üç ay sonrasında one x çıktı, dedim ben senin gibi firmanın...Axe kizlari ne olack peki ?
senin bahtin kara dostm.)
Yok sanırsam çünkü aynı şey sdn de var foruma girerken tak diye bi pencere açılıyor.. Onu hiç bişey engelleyemiyor.. Ad muncher varken bile geliyor yani..Pop-up reklamları engelleyebilir miyim?
Siteye ilk girdiğimde direk karşıma çıkanları demiyorum herhangi bir linke tıkladığımda yeni pencerede açılan reklamlardan bahsediyorum.
Sdn için bende öyle birşey yok başka bir siteyi kastetmiştim ben.Yok sanırsam çünkü aynı şey sdn de var foruma girerken tak diye bi pencere açılıyor.. Onu hiç bişey engelleyemiyor.. Ad muncher varken bile geliyor yani..
Hayır bendede yok ama bazen foruma girerken bi pencereyle karşılaşıyorum.. Bidaha denk gelirsem bi screenshot şatlatayım.Sdn için bende öyle birşey yok başka bir siteyi kastetmiştim ben.![]()