• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hobaa Akk sıfırlanmış,yine çatır çatır down vakti.

Baya birikmiş dosya var,pc kapamıyacağı yardırsın sabaha kadar.

5850 sayfa iyi gidilmiş burada yaww :D demekki geyikçiler çok aramızda ben dahil :)

Sen o telefonu sat kurtul hocam sürekli arıza veriyor :D
Zaten fabrika çıkışlı hata vardı tamam ama bu teleservis telefonu yapmadan gönderiyor ona sinirim bozuluyor:D
Ya adamlar kasayı tam montajlamadan göndermiş, bir tırnak var oturması lazım flaş kenarı çıkıntılı ve ben bunu yeni fark ettim..:)

Kadınlar neden futbol oynamaz? Çünkü 11 kadın aynı elbiseyi giyerek bir arada duramaz. :D

Axe kizlari ne olack peki ?:P

Zaten fabrika çıkışlı hata vardı tamam ama bu teleservis telefonu yapmadan gönderiyor ona sinirim bozuluyor:D
Ya adamlar kasayı tam montajlamadan göndermiş, bir tırnak var oturması lazım flaş kenarı çıkıntılı ve ben bunu yeni fark ettim..:)

senin bahtin kara dostm. :))

Pop-up reklamları engelleyebilir miyim?

Siteye ilk girdiğimde direk karşıma çıkanları demiyorum herhangi bir linke tıkladığımda yeni pencerede açılan reklamlardan bahsediyorum.

Pop-up reklamları engelleyebilir miyim?

Siteye ilk girdiğimde direk karşıma çıkanları demiyorum herhangi bir linke tıkladığımda yeni pencerede açılan reklamlardan bahsediyorum.
Yok sanırsam çünkü aynı şey sdn de var foruma girerken tak diye bi pencere açılıyor.. Onu hiç bişey engelleyemiyor.. Ad muncher varken bile geliyor yani..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...