Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
:blushing:Kedilere cok kizdim bugun dun aksam iphone ve ipadi sarja taktim yattm sabah kalktim ne gorsem hatunun kedileri ikisinin kablosunuda parcalamis , Cok sinirlendim kedileri ac birakayim bugun dedim ama insanlik iste

Ancak aklimi kurcalayan bu kediler sadece applein orjinal kablolarini yiyor , baska birtanede siyah sarj aleti vardi hep ortalikta ona zarar vermiyorlar, acaba apple kedilerin hoslandigi bir hammaddemi koyuyor usb kablolarinin icine bilrekten
:biggrin:

--- Mesaj Güncellendi ---

Ne is anlamadim

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Bugün bana da vurmuş Akk
Dağlarda it gibi dolaşıyormuş pkk
@ReDo bugün nerdesin?
Kimse yok bana selam söylesin

:P

:D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Pkk .T sürüsü,
Türk Askerinin içtendir gülüşü,
Furkan dan selam aldım,
O Forumun 4 gözlüsü

:P

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=167734]ua23ua[/MENTION]

Valla bi bilgim yok : )

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bitti gitti o :P

Aga akşama arkadaşın düğünü var,bugün düşürdüm düşürdüm...düşmezse zaten bi ömür böyle devam :P

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bitti gitti o :P

Aga akşama arkadaşın düğünü var,bugün düşürdüm düşürdüm...düşmezse zaten bi ömür böyle devam :P

keke bak eğer düğün sonuna kadar yaptın yaptın yapamadın al eline mikrofonu deki:
Sevgili misafirler biz bu düğün başlamadan önce ne hayaller kurup gelmiştik oysaki ( fon müziği emrahtan ben yetim parcası olsun o cok acıklı:) ) ama görüyorum ki herkesin parmağında bir yüzük herkesin yüzünde bir gülücük .Bende isterdim burda gülerek ayrılmak ama ne yazıkki güldürmediniz.Evet bu son konusmamdı daha doğrusu ilk ve son oldu:D Bu saatten sonra gelecek kızıda istemiyorum.Hepinize verdiğim rahatsızlıktan dolayı bir kısmınızdan özür dileyerekten bana ulaşabileceğiniz numaramı veriyorum ( açık kapı bırak her zaman Keke ) ve son sahne boynunu bükerek in kapıya doğru git eminim ki ayakta alkışlanacaksın:):):):):):)

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Hayatından silmek istediklerini gerçekten sil,
Çünkü geri dönüşüm kutusunda bekletirsen; sistemini yavaşlatır !

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bardaktan boşalırcasına derler ya onun kat be kat fazlası yağıyor İstanbula şuan.
Karşı tarafı göremiyorum yağmurdan.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Nete giremedim bi kaç gündür, bende diyorum bi eksiklik var bende.. . sol yanım acıyor anne. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...