- Reaksiyon puanı
- 242
Davetiye atsana banaTV Maniac![]()

Davetiye atsana banaTV Maniac![]()
Bugün liseliler seni kızdırdımı hocam yoksaNedir arkadaş bu bazı liselilerden dünyanın çektiği
Al işte birisi daha. Buyur burdan yak![]()
Ne Dinliyorsunuz >> Ünlü - Rüya !!
Akbank'tan aradılar bugün, telefonu açtım 35 saniye boyunca ne ben konuştum nede karşıdaki sonra kapadım
Bundan sonra böyle![]()
İyi gecelerİyi geceler SDN![]()
Bugün liseliler seni kızdırdımı hocam yoksa
Bu konu yüzünden bence tartışmaya kalkma ne yapar ne ederler onlar haklı çıkarYav bu kız ben mesaj atmasam hayatta atmıyor, ula bir kere olsun haksızken sen at. Eee alıştın tabi değil mi, bu sefer yok öylesi...
Yok yaa mesaj atmaya niyetim yok kendisi atsın, haksız olduğumda bile ben atıyordum ya ohoo bu kızlar adamı hasta ederBu konu yüzünden bence tartışmaya kalkma ne yapar ne ederler onlar haklı çıkar![]()
Yok ya ne kızması. Ben çoluk çocuğa kızmam. Yaptıkları bebeliklere güler geçerim.
Aha buda sonrası ;
Şimdi bu kafaya kızılır mı yoksa gülünüp geçilir mi?
Ben bu bazı liseli ergen kafalara sadece gülüyorum. Zamanla düzelmelerini umutla bekliyorum
Her nekadar boş bir umut olsada:lol:
Facebook ta sorun mu var yoksa bana mı öyle geliyor??..
Alttaki mesaj pencereleri hiçbi şekilde açılmıyor.. Mesajlaşamıyorum.. Belki sorun Firefoxtadır bide Kromla deneyelim..Ne gibi ?
Doğum günün kutlu olsun vegaturk,
Hayatında esenlikler ve mutluluklar dileriz. Birlikte nice yıllara...
SDN Forum
Şu vbulletinin doğum günü eklentisi olmasa doğum günümükutlayan yok ne az sevenim varmış gerçi beni ben bile sevmiyorum millet niye sevsin.
Teşekkürler deatmaniaDoğum günün kutlu olsun hocam
Sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice yıllara.
Teşekkürler deatmania
Şuan çok buruk bir haldeyim 31 yıl ilk 6 yıl hariç herşey film şeridi gibi geçiyor gözümden ne yapmışım ne yaşamışım ne yaşamamışım ne gülmüşüm ne ağlamışımbir varmışım bir yokmuşum...