craftingMaterial
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 189
O zaman not tek sayfadır.![]()
Yoo 58 sayfa

O zaman not tek sayfadır.![]()
hoş geldin.Tanışalım görüşelim kategorisine açılan konuları hep gereksiz buldum, hoşgeldin hoşbuldum bıdı bıdı vıdı vıdı... Konuları açanlar yanlış anlamasınlar bana saçma geliyor sadece![]()
0.03 :laugh:arena'dan devil inside filmini indirdim 800 mb upload yaptım 2 gün geçti halen 22 mb upload olarak gözüküyor sitede. :d
bu arada liverpool ligte yenecek, chelsea'yi.
bende onu anlamıyorum işte bugün 3.günde halen ratio değişmedi.0.03 :laugh:
Yarın banlanırsın o zamanbende onu anlamıyorum işte bugün 3.günde halen ratio değişmedi.![]()
beni ilgilendirmez, küfür ederim.Yarın banlanırsın o zaman![]()
özet geç.Forum kurallarını okuyam mı![]()
özet geç.Forum kurallarını okuyam mı![]()
Hatta gülmekten yarılalım hocam ne dersin![]()
![]()
çok güldüm bu resme yaa![]()
Yav helikopterlerin havada motoru durdurup pervane hızıyla(rüzgar hızıyla pervane dönüyorken) iniş yapmalarına ne deniyordu. Bir türlü bulamadım...
Kendilerinden adam olmayacak kişilerin "ağır abicilik" oynamalarından nefret ederim.
Teşekkürler sonunda buldum da adı daha farklıydı sanki, ya da ben öyle hatırlamışım.Otorotasyon
Sürekli galaxy s3 siparişi verdiğini yazan arkadaşı başka forumda da aynı şekilde gördüm iyi mi![]()
Derdinin ne olduğunu gerçekten anlayamadım artık, sipariş veren oldu da dememiştik ama sürekli görmekten gına geldi, telefonun bozulsun emi diyesim geliyorduCihazı almadan doyum noktasına ulaşmak isteyen biridir o.![]()
Derdinin ne olduğunu gerçekten anlayamadım artık, sipariş veren oldu da dememiştik ama sürekli görmekten gına geldi, telefonun bozulsun emi diyesim geliyordu![]()
S3 aldım...gittim 6 tane çektirdim....3'ü ruhsata![]()
İsveçe gideceğum s3 alıp geleceğum ondan önce, ben de böyle her yere yazsam mı acabaİşin içine ego tatmini girmiş, demek o da böyle hallediyorYazar durur o
![]()