Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaksiyon puanı
2,148
Gitmiş lan TvT :(

http://www.torrentdestek.net/btn-tvtz-uyelerine-kapilarini-acti.html

Bu hafta TvTz’nin kapandığını sizlere duyurmuştuk. Bu site tv dizileriyle özelleşen sitelerden biriydi. Bunun ardından güzel bir haber BTN yönetiminden geldi , gelen açıklama şöyle:
Ben ve diğer yönetici arkadaşlarım TvTz adlı sitenin kapanmasından üzüntü duyuyoruz. Tabii ki de bu tür sitelerin kapanması hiçbir zaman iyi değil, biz de bunlarla karşılaşmamak için büyük çaba sarfediyoruz.
Belki de en kötü yanı şu an TvTz üyelerinin yeniden kaliteli bir site arayışına girmeleri. İşte bu yüzden onlara kapılarımızı açıyoruz. Eğer TvTz’nin bir üyesi iseydiniz ve bize katılmak isterseniz, bunu irc kanalımızda yapmanız mümkün. Katılmak istemiyorsanız da sohbet amaçlı irc kanalına bağlanabilirsiniz. Yapmanız gereken irc.omgwtfhax.net ağına girip #BTN-TvTz-Refuge kanalına katılmak.

Bu bahsettiği ağa nasıl katılıyoruz? Tarayıcıdan açıyorum irc.omgwtfhax.net'i sonrasını anlamadım :D

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Gitmiş lan TvT :(

http://www.torrentdestek.net/btn-tvtz-uyelerine-kapilarini-acti.html

Bu hafta TvTz’nin kapandığını sizlere duyurmuştuk. Bu site tv dizileriyle özelleşen sitelerden biriydi. Bunun ardından güzel bir haber BTN yönetiminden geldi , gelen açıklama şöyle:
Ben ve diğer yönetici arkadaşlarım TvTz adlı sitenin kapanmasından üzüntü duyuyoruz. Tabii ki de bu tür sitelerin kapanması hiçbir zaman iyi değil, biz de bunlarla karşılaşmamak için büyük çaba sarfediyoruz.
Belki de en kötü yanı şu an TvTz üyelerinin yeniden kaliteli bir site arayışına girmeleri. İşte bu yüzden onlara kapılarımızı açıyoruz. Eğer TvTz’nin bir üyesi iseydiniz ve bize katılmak isterseniz, bunu irc kanalımızda yapmanız mümkün. Katılmak istemiyorsanız da sohbet amaçlı irc kanalına bağlanabilirsiniz. Yapmanız gereken irc.omgwtfhax.net ağına girip #BTN-TvTz-Refuge kanalına katılmak.

Bu bahsettiği ağa nasıl katılıyoruz? Tarayıcıdan açıyorum irc.omgwtfhax.net'i sonrasını anlamadım :D

Farklı siteler değil mi :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
1 aylık tivibu maxi paket - ttnetmüzik 100 şarkı kodu var isteyen.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Hadi ama beyler işe konsantre olalım :P team 1 yerindemi :D

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Siyahi,Papaz,Çilli siz benimle gelin jack , johnny beneficence siz arkadan dolaşın. :D

Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=75364]dgncn[/MENTION]
sanırım bundan sonrası bizde :dirol:

fbi_2197.jpg

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Siyahi,Papaz,Çilli siz benimle gelin jack , johnny beneficence siz arkadan dolaşın. :D

Çok film izliyorsunuz abi siz :D :D

--- Mesaj Güncellendi ---

İso dosyasını hala indiremedim desem ne dersin :) (Net sürekli gidip geliyor) [MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...