yok o kadar değil 8500 leşim var sadeceOyunda takma adı rakip yok diye tanınır bence gitmeyin![]()
![]()

yok o kadar değil 8500 leşim var sadeceOyunda takma adı rakip yok diye tanınır bence gitmeyin![]()
![]()
Kafası ağrımıştır sabahtan beri gelen çağrılara bakmaktan mazur görMegabayt'a bayt diyen sekreteri neden işe alıyorsun avea!
Gitmiş lan TvT
http://www.torrentdestek.net/btn-tvtz-uyelerine-kapilarini-acti.html
Bu hafta TvTznin kapandığını sizlere duyurmuştuk. Bu site tv dizileriyle özelleşen sitelerden biriydi. Bunun ardından güzel bir haber BTN yönetiminden geldi , gelen açıklama şöyle:
Ben ve diğer yönetici arkadaşlarım TvTz adlı sitenin kapanmasından üzüntü duyuyoruz. Tabii ki de bu tür sitelerin kapanması hiçbir zaman iyi değil, biz de bunlarla karşılaşmamak için büyük çaba sarfediyoruz.
Belki de en kötü yanı şu an TvTz üyelerinin yeniden kaliteli bir site arayışına girmeleri. İşte bu yüzden onlara kapılarımızı açıyoruz. Eğer TvTznin bir üyesi iseydiniz ve bize katılmak isterseniz, bunu irc kanalımızda yapmanız mümkün. Katılmak istemiyorsanız da sohbet amaçlı irc kanalına bağlanabilirsiniz. Yapmanız gereken irc.omgwtfhax.net ağına girip #BTN-TvTz-Refuge kanalına katılmak.
Bu bahsettiği ağa nasıl katılıyoruz? Tarayıcıdan açıyorum irc.omgwtfhax.net'i sonrasını anlamadım![]()
Freshon.tv (TVT)
TvTorrentz.org - TvTz![]()
Mazur göremem lanet olasıcalar 4 mblık internet kullanımına 22 lira aldılar nedeni belirsiz.Kafası ağrımıştır sabahtan beri gelen çağrılara bakmaktan mazur gör![]()
![]()
1 aylık tivibu maxi paket - ttnetmüzik 100 şarkı kodu var isteyen.
Karşılık olarak ne vereceğiz hocam?
19 Nisan 1987 gökhan doğar![]()
Karşılık olarak ne vereceğiz hocam?
Bir teşekkür yeterli![]()
Rozetini ve silahını![]()
Vermek istersen alabilirim![]()
zorluk çıkarma john yoksa seni lanet olası federallere veririm![]()
Siyahi,Papaz,Çilli siz benimle gelin jack , johnny beneficence siz arkadan dolaşın.![]()
Yinemi fbi :sneaky2: