- Reaksiyon puanı
- 630
Yarın okul başlıyormuş..
Messi insan mısın ??
sevdiklerimden birini kaybettim.. içim çok ama çok acıyor.. şuan bana camdan bakması için canımı verirdim.....
Face'de karaborsa sayfaları var.Paylaş oralarda.Bilet satacak yer bulamadık iyimi![]()
Arkadaşım rica etti forumlarda sen bilirsin paylaşırsın dedi okey dedik olmadıFace'de karaborsa sayfaları var.Paylaş oralarda.
maç günü satacaksan eğer dikkat et, g*t altına gitme![]()
tinerci balici tiplere satmaya çalışmasın öyle söyleArkadaşım rica etti forumlarda sen bilirsin paylaşırsın dedi okey dedik olmadıdedim git kendin maç günü satarsın dedim de yemedi galiba
![]()
Artık orasını o bilir soyarlarsa kendinetinerci balici tiplere satmaya çalışmasın öyle söyledonuna kadar soyarlar. Polis'e şikayet etse bile ne diyebilir. " Abi karaborsa işi yapıyordum beni soymaya kalktılar" mı diyebilir
![]()
insan dünyaya neden gelir ? neden yaşar ki ? kendime amaç olarak edindiğim insanlar neden buna değmez ki ? insan neye önem vermeli bu hayatta aileden başka ? Allah'ım değerli birisini çıkart artık karşıma bıktım artık değersiz insanlardan..
Hiç bir Allah'ın kulunda Leecturk davetiyesi yok mu yav.Şu kardeşinize verin bi tane.
Kötü haberi veriyorum. öyle biri yok!![]()
olduğuna inanmak en büyük hazinedir bence, yaradanı da görmeden sevmedik mi ?![]()
sen kendini kandırmaya devam et.![]()