- Reaksiyon puanı
- 201
aviranın premium sürümünün bu kadar başarılı olacağı hiç aklımdan geçmezdi
Parayı harcamam ama kadını harcarım, çok var kadın, bulunmaz birşey değilKadına sormuşlar : " Erkek mi ,, para mı? diye, " Farketmez ; ikisinide harcarım" demiş... !!!![]()
Bu yıllın en iyi uykusunu dün gece yaşadım. Hafif rüzgar, serin bir hava, sıfır sivrisinek, açık hava, yıldızlar harika gel de hayal kurma![]()
![]()
Etiket bulutu: Hikaye, 2. Bölüm, Kötüler, ...
Hadi artık..![]()
"Azzzz soooraa!" de de tam olsun.İyiler tarafındasın; ama taraflı yazma bak. Ben kötüyüm çünkü.
![]()
Aynı taraftayız hocam, biz kazanıcaz"Azzzz soooraa!" de de tam olsun.İyiler tarafındasın; ama taraflı yazma bak. Ben kötüyüm çünkü.
![]()
Aynı taraftayız hocam, biz kazanıcaz![]()
Ben batırırım merak etme.Merak etme efsane, olmadı biz de yazarız birşeyler. Bizim de elimiz kalem tutuyor, biz de çok güzel hikaye yazarız.![]()
Merak etme efsane, olmadı biz de yazarız birşeyler. Bizim de elimiz kalem tutuyor, biz de çok güzel hikaye yazarız.![]()
Ben batırırım merak etme.![]()
ekmek teknemi elimden mi alacaksınız![]()
Bu ne nan?@Alnair Alsad @by efsane @finix @zoki @virtual worms Dağılın üleeyn! Darth Vader yeğenim olur! Kızdırmayın beni üstünüze salarım ha! Ahanda ispatı
![]()
Yeğenim, Darth Vader olur kendisi, anladın sen onu anladınBu ne nan?![]()
Ondan mı korkacağız nan?Yeğenim, Darth Vader olur kendisi, anladın sen onu anladın![]()
Hangi söz o?Bu söz hangi parçaya ait?Bakam biliyomusun valeyi
Tamam kabul dediğim anlarım da vardır ölüme dair.
Hangi söz o?
Giryan mı?Tamam kabul dediğim anlarım da vardır ölüme dair.![]()
Hani ödülüm?Yesss Kader tuali![]()
Yesss Kader tuali![]()